(Hirdetésazonosító: 82643215) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 2 880  Ft Ár: 3 120  Ft Ár: 3 320  Ft Ár: 3 080  Ft Ár: 3 320  Ft Ár: 3 240  Ft Ár: 3 000  Ft Ár: 4 000  Ft Ár: 3 160  Ft Ár: 3 320  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Ifjúsági irodalom

Leírás

Élet az erdőben

Használt, jó állapotú könyv
A Kálvin térnél átvehető

Az erdők mindig létfontosságú szerepet játszottak az ember életében, és jelentőségük modern civilizációnkban is folyamatosan nő.
Elsődleges szerepüket a fák termőhelyként játszották, de meghatározó hatást gyakorolnak éghajlatunkra, vizeinkre, az ózonrétegre, és gázcsere-folyamatunknak köszönhetően szén-dioxidot vesznek fel és oxigént juttatnak a levegőbe. Számos állatfajnak nyújtanak menedéket, életteret.
Az erdők befolyásolják, alakítják környezetüket, ugyanakkor érzékenyen reagálnak az őket érő környezeti hatásokra. Így a hőmérséklet, a fény, a nedvesség, a szél és a talaj, akárcsak az emberi beavatkozás, meghatározza, hogy milyen jellegű erdő alakulhat ki egy adott területen.
E könyv szerzője igyekszik megvilágítani az erdők növény- és állatvilága közti kapcsolatokat és kölcsönhatásokat, melyek illusztrálására számos konkrét példát hoz Európa mérsékelt éghajlatú területeinek erdeiből, valamint a trópusi és szubtrópusi területekről is.
Feladás dátuma: augusztus 13. 01:28.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.