(Hirdetésazonosító: 81510119) Hirdetés kezelése »
3 db
Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető
Céges

Tulajdonságok

Kerület: XIX.
Kategória: Macska

Leírás

Éjfél 10 hetes kölyök cica, aki egy naposan került egyesületünk gondozásába. Mi nevelgetjük már jó ideje, és most eljött a pillanat, hogy egy csodálatos gazdit keressünk számára. Éjfél egy igazi eleven kiscica, mindig azt keresi, mit rosszalkodhatna. Biztos, hogy nem fog unatkozni, aki őt választja társául. Az emberrel kifejezetten kedves, dorombolós, hízelgős leányka.
Egyesületünk kizárólag szerződéssel, benti tartással, megkezdett oltási programmal, chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel és oltási program befejezésének kötelezettségével ad örökbe. Ha mindezzel azonosulni tud és Éjfél megdobogtatta a szívét, várjuk hívását a 06706224942 számon.
Feladás dátuma: július 9. 17:38.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.