(Hirdetésazonosító: 68917341) Hirdetés kezelése »
10 db
Ár: 1 500  Ft Ár: 1 660  Ft Ár: 1 580  Ft Ár: 1 600  Ft Ár: 1 540  Ft Ár: 2 000  Ft Ár: 1 500  Ft Ár: 1 520  Ft Ár: 1 580  Ft Ár: 1 560  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Edward Kelsey Moore - Szikomorfán születtem

- Irtó ronda ez a ruha rajtad A nagymamám varrta nekem. Szépen tud varrni, de már nem lát. Azzal a szájába tömött egy másik karamellát, és hozzátette: De nem ez a legrondább. Azt majd holnap veszem fel.
Ezzel a párbeszéddel indul két kislány életre szóló barátsága az ötvenes években, és hamarosan elválaszthatatlan társuk lesz egy harmadik is, akivel a poros amerikai kisváros közismert trióját alkotják. Évtizedekkel később még mindig törzsasztaluk van Earl mindenki által kedvelt, Amennyi beléd fér nevű vendéglőjében.
Itt ebédel családostul a vasárnapi istentiszteletek után a három, immár középkorú barátnő is: a különös képességekkel bíró Odette, Clarice, a háziasszonyok gyöngye és a gyönyörű Barbara Jean. Már mindhárman megtalálták lelki nyugalmukat, de nem akármilyen éveken vannak túl. Hogy mi történt velük és Amerikával a megelőző évtizedekben, azt fergeteges humorral beszéli el a szerző, aki úgy mesél emberi gyarlóságokról és érzelmekről, hogy közben minden figurát megért és szeret. Edward Kelsey Moore, a chicagói csellista-író könnyes-vidám regénye kiváló szórakozást ígér.

(új, olvasatlan pld.)

Személyesen átvehető Budapesten, vagy kérésre postázni is tudom, illetve MPL, MPL postaautomata, Foxpost, Webox segítségével is eljuttathatom a könyvet.
Feladás dátuma: július 29. 21:32.
Nyomtatás

Mai hitelajánlat(x)

Térkép

A termék ezen a ponton is átvehető

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.