(Hirdetésazonosító: 79515532) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 2 190  Ft Ár: 2 340  Ft Ár: 3 000  Ft Ár: 2 100  Ft Ár: 2 340  Ft Ár: 2 310  Ft Ár: 2 370  Ft Ár: 2 280  Ft Ár: 2 190  Ft Ár: 2 310  Ft

Tulajdonságok

Kerület: XIV.
Kategória: Xbox konzol és játékok

Leírás

A csomag tartalmazza a Diablo 3 alapjátékot és a Diablo 3: Reaper of Souls kiegészítést.
Diablo 3

Az abszolút RPG legenda most először válik elérhetővé konzolokra is. Teljesen újragondotl design teszi élvezhetővé egér és billentyűzet nélkül is a játékot.

És az menny megremeg.
Két évtized telt azóta, hogy a démoni lordok Daiblo, Mephisto és Baal a démoni seregeik közreműködésével elpusztították Sanctuary világát. Mindez már csak emlék a rég elmúlt időkre még azoknak is, akik a Gonosszal szembe mertek szállni.
Deckard Cain visszatér a Tristam katedrális romjaihoz, utasításokat keresve, hogyan tudna szembeszállni az új gonosz eljövetelének jeleivel. Válaszok helyett azonban a mennyből lövellő pokoli lángokat lel. A tűz újra felébreszti az ősi gonoszt, és egyúttal újra összehívja a hősöket a halandó világ megmentésére, a gonosz egyre növekvő ereje ellen.
Fedezd fel Sanctuary élő gótikus világát káprázatos 3D grafikában
Harcolj a láng légió seregeivel teljesen új hős osztályokkal a Diablo világában, vagy használd az előző részekből megismert karakterek segítségét
Használd fegyverként a környezeted, állíts csalóka csapdákat, használd a robbanó objektumokat az ellenségeid ellen, és fordítsd a javadra a terep tulajdonságait
Élvezd a kooperatív játék intenzitását az Interneten keresztül a Battle.net megújított platformján egy sor új fejlesztéssel

A Diablo 3 tökéletes akció RPG - ként jellemezhető és méltó folytatása a Diablo sorozatnak. Készíts magadnak egy hőst, az öt rendelkezésre álló faj bármelyik képviselőjéből - például barbár, sámán - amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal, képességekkel és varázslatokkal rendelkezik. A kalandokkal teli történetben szerezz tapasztalatokat, képességeket és hihetetlen hatalmú tárgyakat és ismerd meg, fedezd fel a az epikus történet részleteit, csatlakozz a harcokhoz, küzdj meg a szörnyetegek hordáival és a bossokkal.

A játék története Sanctuaryban játszódik, egy sötét fantasy világban. Sanctuaryt a lakosai nagy részének tudta nélkül úgy húsz évvel ezelőtt bátor hősök mentették meg az alvilág démoni erőitől. A hősök nagy része, akik annak idején szembenéztek a pokol seregeivel - és volt szerencséjük túlélni a kalandot - megőrült. A többiek nagy része az emlékeit eltemette. Most a Diablo 3 - ban vissza kell térned Sanctuaryba, és szembe kell nézned a gonosszal és annak ezer arcával.

A Diablo 3 a Diablo 2 folytatása, egyszerű felülettel, gyors akciókkal, amit a sorozat rajongói annyira várnak. Természetes új funkciók is érkeznek az új címmel, amik fokozzák a Diablo akció RPG élményt.
Öt új szereplő osztály, faj, köztük olyan új fajok is, mint a Barbar és a Witch doctor
Teljesen új 3D grafikai engine, nagyszabású vizuális effektekkel és Havok fizikával
Számos kül- és beltéri helyszín, új régiók Sanctuaryban
Interaktív környezet, veszélyes csapdák, akadályok
Véletlenszerűen generált világok, előszkriptelt eseményekkel a végtelen játszhatóság biztosítására
Széles szörnyetegválaszték, egyedi támadásokkal és viselkedésekkel
Új kihívásrendszer és karakter testre szabási lehetőségek Diablo 3: Reaper of Souls

A Diablo legyőzése új, reményekkel teli korszakot kellett volna hozzon. Ám ezzel ellentétben sötét, hihetetlen erővel és hatalommal rendelkező teremtményeket szabadított a világra, amik szándékait még mindig titkok övezik. A Reaper of Souls a világ egyik legismertebb RPG játékának a kiegészítése, ami új fejezetet nyit Sanctuary világának szűnni nem akaró konfliktusaiban.

Malthael, a tanulás bukott arkangyala, aki már rég eltűnt most visszatér a Reaper of Soulsban, mint a Halál angyala és megszerzi a fekete Lelkek kövét, ami a Legnagyobb gonosz esszenciáját tartalmazza. Ha ez a hatalom világot látna, annak beláthatatlan következményei lennének.
Feladás dátuma: május 12. 16:46.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.