(Hirdetés azonosító: 82773411) Hirdetés kezelése »
5 db
Ár: 820  Ft Ár: 1 000  Ft Ár: 700  Ft Ár: 840  Ft Ár: 720  Ft Ár: 810  Ft Ár: 750  Ft Ár: 820  Ft Ár: 710  Ft Ár: 780  Ft

Tulajdonságok

Kerület: IV.
Kategória: Egyéb

Leírás

Használt könyv, a képeken látható állapotban.

1964-es kiadás.

Megint a tengeren és megint a vitorlák világában ezúttal azonban jó száz évvel ezelőtti történet kerekedik Dékány András regényének lapjain. A magyar szabadságharc seregének kevesen tudják volt ugyanis egy valóságos tengeri hajója is . A tervbe vett, de soha meg nem valósult magyar tengeri flotta első egysége lett volna ez a hajó. Parancsnoka pedig a regény főhőse Monostory Balázs főhadnagy, aki a szabadságharc baljós fordulatai idején megszökteti vitorlását, hogy külön parancs, felsőbb jóváhagyás nélkül nekivágjon a tengereknek . A Kossuth Lajos tengerésze mindvégig izgalmas, fordulatos regény, amely méltóképpen sorakozik a szerző kalandos-hajós regényeihez.

Átvehető személyesen Újpesten (az Árpád úton a Víztoronynál, az Árpád üzletháznál vagy a Stop Shop bevásárlóközpont parkolójában, esetleg a Görgey Artúr utcában a Szülőtthon villamos megállónál vagy az SZTK-nál), továbbá bankszámlára utalás után küldöm DPD futárral házhoz, vagy MPL csomagautomatába.
Feladás dátuma: augusztus 16. 21:49.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.