(Hirdetésazonosító: 79971567) Hirdetés kezelése »
6 db
Ár: 1 680  Ft Ár: 1 420  Ft Ár: 1 600  Ft Ár: 1 400  Ft Ár: 1 600  Ft Ár: 1 480  Ft Ár: 1 600  Ft Ár: 1 580  Ft Ár: 2 000  Ft Ár: 1 500  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: XIV.
Kategória: Egyéb

Leírás

Katalógus szám: X2508

Szerző(k): Deák-Sárosi László
Könyv címe: Az igazság szája DedikÁlt
Sorozatban jelent meg:
Műfaj: kortárs költészet
Kiadás éve, kiadó: 1998, Littera Nova Bt.,Budapest
ISBN: 963837574
Könyv súlya: 184g
Könyv méretei: 15x0,7cm
A kötés típusa: keménykötésű
Könyv állapota: jó

Fülszöveg: Deák-Sárosi László versei olvasásakor elsőnek hihetetlen otthonosságának örültem, mellyel a modern vers technikájában úgy mozog, mintha saját szobájában sétálna. Már első köteténél is meglepett, hogy a spirituális mondanivaló hibátlanul születik meg ebben a környezetben, és annak ellenére, hogy rendszerint nehéz és súlyos, mindig érthető. Ugyanekkor érdekes, hogy ezek mind filozófiai jellegű és nagyon rövid versek, amikor a fiatalok rendszerint nem tudnak 8-10, soros, jó verset írni. A teljesen egységes és harmonikus tartalmú verseskönyv egy ismeretlen, modern, bonyolult, de közérthető irányzatot képvisel, amelyet nálunk még senki sem próbált követni, vagy mert feleleveníteni. A tartalmi érdekesség és vonzerő mellett a kötet klasszikus prozódiája tökéletesnek mondható. Faludy György Deák-Sárosi László költői kibontakozását közel egy évtizede, diákkori indulása óta nyomon tudtam követni. Életének, szakmai pályafutásának és pályamódosulásának kitérőit is találékonyan javára tudta fordítani annak, hogy forma-eszménye irányába változtassa, csiszolja saját költészetét. Az IgazsÁg SzÁja érdekes, könnyed, valósággal reneszánsz-hangulatú életkedvet sugároz a ma divatos morbid és nyelvi durvaságot árasztó mű-eredetieskedés közepette.
Lászlóffy Aladár

3 darab könyv megvásárlása esetén 10 % , 6 darab könyv megvásárlása esetén 15 % kedvezményt tudok adni. Ez a kedvezmény csak a feltöltött könyvekre vonatkozik.
Kérem, hogy a megvásárolni kívánt könyvekről e-mailben, vagy itt a terméklapon írjon nekem egy listát.

A megrendelt terméket az alábbiak szerint tudom személyesen átadni:

Minden kedden 13.00-18.00 között a Déli pu. és Örs vezér tér metró vonalon, legkésőbb előző nap előre egyeztetett időpontban. Minden egész és fél órában lehet időpontot kérni/egyeztetni.

Postázás esetén a termékdíj & postázási díj átutalása után küldöm a megrendelését.
A postaköltség a mindenkor érvényben levő postai díjszabás szerint alakul, természetesen csomagolási költséget nem számítok fel.
Postázás mellett a megrendeléseket Foxpost-tal, illetve DPD futárszolgálattal is tudom küldeni.

A megvásárolt termék előzetes egyeztetéssel Baracskán is átvehető, kedd kivételével minden munkanapon
Feladás dátuma: május 25. 13:46.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.