(Hirdetésazonosító: 81511392) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 32 340  Ft Ár: 30 240  Ft Ár: 31 080  Ft Ár: 31 500  Ft Ár: 42 000  Ft Ár: 34 020  Ft Ár: 30 660  Ft Ár: 34 020  Ft Ár: 33 600  Ft Ár: 30 660  Ft

Tulajdonságok

Kerület: XIII.
Kategória: Tokok és kiegészítők

Leírás

Sosem használt, fóliázott dobozában (telefon mellé kaptam) eladó a címben említett "DJI Osmo Mobile 2"

Leírás
Egyenletes, profi felvételeket készíthetsz, és azonnal meg is oszthatod őket. Az Osmo Mobile 2 stabilizátor automatikusan követi a kép témáját, lélegzetelállító time-lapse-videókat készít, és élőben is képes a világ bármely pontjára közvetíteni. Az eddigi stabilizátorokhoz képest könnyebb, több intelligens funkciót biztosít, és az akkumulátor-üzemideje is hosszabb.
Élj a pillanatban
A DJI GO alkalmazás Activetrack technológiájával az Osmo Mobile mozgás közben is automatikusan feléd irányítja az iphone-t. Mostantól egyszerre élheted át és örökítheted meg kedvenc pillanataidat.
Egyenletes videók könnyedén
Ha próbáltál már mozgás közben videófelvételt készíteni iphone-oddal, tudod, hogy milyen nehéz egyenesen tartani a kamerát. Az Osmo Mobile nemcsak stabilizálja a kamerát, hanem a kamera rezgését meggátolva ki is egyenlíti a mozgást, és minden felvételnek filmszerű hatást kölcsönöz.
A mozgásban lévő idő
A Timelapse funkcióval a leghétköznapibb szituációból is emlékezetes eseményt varázsolhatsz. Akár a nyíló virágokat, akár az égen úszó felhőket filmezed, csodálatosan stabil felvételeket készíthetsz. Ha még dinamikusabb effektre vágysz, a Motion Timelapse a kamera mozgatása közben is egyenletes videók készítését teszi lehetővé.
Moziminőségű nagyítás
A feltörekvő filmesek bizonyára értékelni fogják a stabilizátor markolatába épített nagyítócsúszkát, mellyel gördülékenyen irányíthatják az iphone kameráját, és moziminőségű nagyítási effekteket érhetnek el. Még dolly-zoom effektet is használhatsz, melyet eddig csak professzionális felszereléssel lehetett alkalmazni.
A panorámák széles világa
A nagy felbontású panorámafelvételek élethűen adják vissza a tájak lélegzetelállító szépségét. Az Osmo Mobile 2 stabilizátor automatikus mozgása közben több fénykép készít, majd egyenletes képpé fűzi össze őket. Az iphone-t fekvő vagy álló módba is állíthatod, így mindig ideális fényképeket készíthetsz.
Vadonatúj Álló fotómód
Az Osmo 2 Mobile stabilizátoron már álló helyzetben is rögzítheted az iphone-odat. Az élő közvetítésekhez kidolgozott alkalmazások alapértelmezett beállítása az álló mód, mellyel panoráma-tájfelvételeket is készíthetsz. Az álló mód minden felvételi módot és funkciót támogat.
Órák hosszat tartó élő streameléshez tervezve
Akár 15 órás akkumulátor-üzemidő az élő adáshoz. Az Osmo Mobile 2 stabilizátor az iphone töltésére is alkalmas, így hosszú órákon keresztül streamelhetsz.

Kiemelt jellemzők
Egyszerűen készíthetsz gördülékeny, moziminőségű videókat iphone-oddal
Gyorsan használatba vehető csak helyezd bele az iphone-odat, és már fel is veheted, megoszthatod, vagy akár élőben is közvetítheted videóidat a DJI GO alkalmazással
Az Activetrack mozgás közben is automatikusan rád fókuszál
Profi time-lapse-videók csupán néhány érintéssel
Háromlábú állványra állítva nagy záridejű képeket is készíthetsz
HD minőségű álló és fekvő panorámaképek több fotó összeillesztésével
Az akkumulátor akár 15 órányi folyamatos használatot tesz lehetővé, és az iphone töltésére is képes
Feladás dátuma: július 9. 18:13.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.