(Hirdetésazonosító: 68917507) Hirdetés kezelése »
10 db
Ár: 1 600  Ft Ár: 1 420  Ft Ár: 2 000  Ft Ár: 1 480  Ft Ár: 1 460  Ft Ár: 1 580  Ft Ár: 1 540  Ft Ár: 1 560  Ft Ár: 1 620  Ft Ár: 1 600  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Corinna Milborn - Európa: az ostromlott erőd

(A bevándorlás fekete könyve)

2007. december 20-án Magyarország is a schengeni övezet teljes jogú tagjává vált. A hivatalos ünnepi beszédek hangsúlyozták: Magyarország lesz felelős az unió külső határainak őrzéséért. De kiktől is kell védeni ezeket a határokat? Például azoktól a bevándorlóktól, akik számára az egyetlen kiutat Európa jelenti. Igaz, itt semmi más nem vár rájuk, mint embertelen életkörülmények, elviselhetetlenül nehéz fizikai munka és hatósági zaklatás.
Corinna Milborn azokat a helyeket kereste fel, ahol a bevándorlással kapcsolatos problémák különös módon összesűrűsödnek: Németország és Ausztria nagyvárosait, a titkos marokkói menekülttáborokat, a spanyol nyomornegyedeket, a párizsi gettókat és London muzulmán negyedeit. Arra keresett választ: mi mozgatja ezeket az embereket. Ez a könyv híradás az európai társadalmak peremvidékein élők kétségbeejtő helyzetéről, aggodalomra ad okot, és felveti a nagy kérdést: hogyan tovább?

Személyesen átvehető Budapesten, vagy kérésre postázni is tudom, illetve MPL, MPL postaautomata, Foxpost, Webox segítségével is eljuttathatom a könyvet.
Feladás dátuma: július 29. 21:40.
Nyomtatás

Mai hitelajánlat(x)

Térkép

A termék ezen a ponton is átvehető

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.