(Hirdetésazonosító: 79665633) Hirdetés kezelése »
10 db
Ár: 1 245  Ft Ár: 1 200  Ft Ár: 1 260  Ft Ár: 1 065  Ft Ár: 1 230  Ft Ár: 1 110  Ft Ár: 1 110  Ft Ár: 1 500  Ft Ár: 1 050  Ft Ár: 1 080  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Christopher Moore - Vérszívó démonok (új pld.)

Jody igazából nem akart vámpír lenni. De amikor egyszer egy sikátorban ébred karján égési sérülések, testén egy szemetes konténer, végtagjaiban természetfeletti erő, torkában valami furcsa szomjúság , rá kell döbbennie, hogy ebben a kérdésben senki nem kérte ki a véleményét. Valaki vámpírt csinált belőle, és kész. Egy vámpír élete azonban sokkal bonyolultabb, mint egy irodai alkalmazotté. Az éjszaka számtalan kihívást rejteget Jody számára, és itt jön a képbe C. Thomas Flood, aki éppen most érkezik San Franciscóba, azzal a feltett szándékkal, hogy író legyen. De a körülmények egészen más irányba sodorják a fiút. Éjszakai munkát vállal egy szupermarketben, és amikor a sors egy gyönyörű, bár élőhalott és vérszívó lány karjaiba löki, ő menthetetlenül beleszeret. Jody és Tommy összeköltözik, de az élet csupa veszély, ha az ember egy vámpírral él együtt. Bizonyos esetekben jól jöhet egy füzér fokhagyma, egy közepes méretű feszület vagy végső esetben egy kihegyezett karó.

Személyesen átvehető Budapesten, de szívesen továbbítom is (ajánlott levél, Foxpost, DPD Futárszolgálat, MPL Futárszolgálat vagy MPL postaautomata)
Feladás dátuma: május 16. 15:24.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.