(Hirdetésazonosító: 73891563) Hirdetés kezelése »
8 db
Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető

Tulajdonságok

Kerület: XXIII.
Kategória: Kutya

Leírás

BundÁs És Dalma Kutya Gazdit Keres!

Bundás és Dalma egy 6 év körüli, tündéri, szeretetéhes testvérpár! Sürgősen gazdit keresünk nekik, ugyanis a régi gazdájuk 4 hónapja elköltözött, őket pedig ott hagyta az udvaron, mondván nem tudja őket magával vinni az új lakásba.

Kiváló családi kutyák, gyerekek mellé ideálisak, szobatiszták, nyugodtak, jól neveltek, de házőrzésre is alkalmasak, egyszóval tökéletesek! Oltva, chipelve, ivartalanítva vannak! Más állatokkal nem jó a viszonyuk, így csak egyedüli kutyáknak ajánlanám őket.

Tudom, hogy szinte lehetetlen lesz nekik gazdit találnom, mert már nem kölykök és ráadásul csak együtt fogadhatók örökbe, de kell lennie legalább egy embernek ebben az országban, aki beléjük szeret és mindkettőjüket befogadná! Ha Te vagy az az egy, kérlek jelentkezz az alábbi telefonszámok bármelyikén: +3630 719 5556 vagy +3670 408 1120

Ha nem sikerül nekik együtt gazdit találnom, szét kell választanom őket és azt már nem biztos, hogy kibírnák!
Feladás dátuma: február 9. 01:31.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.