(Hirdetésazonosító: 80690819) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 252  Ft Ár: 228  Ft Ár: 213  Ft Ár: 237  Ft Ár: 213  Ft Ár: 300  Ft Ár: 237  Ft Ár: 231  Ft Ár: 243  Ft Ár: 246  Ft

Tulajdonságok

Kerület: IX.
Kategória: Szépirodalom

Leírás

"Poljakov felemelkedett, fogott egy ceruzát, és odalépett a térképhez. Feladatunk az ellenség jól képzett, erős hírszerző csoportjának felkutatása és felszámolása. A csoport operatív hírszerző feladatot lát el a frontok mögöttes területein. A keresettek kétségkívül széles ügynöki hálózattal vagy nagyon jól tájékozott ügynökökkel rendelkeznek
Megfigyelés alatt tartják a Grodno-Belosztok vasútvonalat, valamint a Saulja Vilnius Grodno Belosztok flevonulási utat. Az eset bonyolult a mozgó rádióállomás minden valószínűség szerint a gépkocsi rendszámát is változtatja. Nagyon tapasztalt és óvatos emberekkel van dolgunk Az összes nyomozati anyag ma éjszakai elemzése után az a határozott feltevésünk, hogy a keresettek valahol a silovicsi erdő északi részén rejthették el rádiójukat."
Bogomolov lélegzetelállítóan izgalmas regénye méltó emléket állít azon keveseknek, akiknek nagyon sokan tartoznak hálával azoknak a férfiaknak, akik szinte emberfeletti munkát végeztek a kitűnően képzett német hírszerzők és kémek elleni titkos háborúban.
Feladás dátuma: június 15. 13:46.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.