Ár: 1 500 Ft
Kerület: IX.
Kategória: Szépirodalom

Mélyet lélegezni!
Mélyet lélegezni! - javasolja az írónő ha elhagy szerelmünk, ha sikertelenek vagyunk a hivatali életben, ha főnökünk nem méltányolja kutatási eredményeinket, ha az anyagi csőd szélén állunk, s ha éppen akkor robban egy bomba a párizsi étteremben, amikor életünk legnagyobb szerelmével ott vacsorázunk.
Az írónő tanácsa nem holmi csodaszer: könyve nem is jógagyakorlatok gyűjteménye, hanem maga az élet szövevényes történései elevenednek meg a lapokon: karriertörténetek, szerelmi bonyodalmak kifogyhatatlan mesélőkedvvel, sok humorral előadott kavalkádja.
S noha több mint tíz évvel ezelőtti világban játszódik a cselekmény, szinte minden mozzanata napjainkra is érvényes - mert az élet alapkonfliktusai voltaképpen soha nem változnak.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.