(Hirdetés azonosító: 81081050) Hirdetés kezelése »
5 db
Ár: 195 000  Ft Ár: 197 500  Ft Ár: 202 500  Ft Ár: 200 000  Ft Ár: 177 500  Ft Ár: 180 000  Ft Ár: 250 000  Ft Ár: 202 500  Ft Ár: 187 500  Ft Ár: 202 500  Ft

Tulajdonságok

Kerület: II.
Kategória: Laptop és kiegészítők

Leírás

Eladó hibátlanul működő Magnet Space biorezonanciás elemző gép

 Szeretnéd megtudni, hogy minden rendben van az 
egészségeddel, vagy van valami probléma, amire jó lenne odafigyelni? Törődj magaddal akkor is, amikor még a betegségtünetek nem jelentkeznek, vagy minden vizsgálat negatív eredménnyel járt és valahogy mégsem érzed jól magad!
A birorezonanciás sejtszintű állapotfelmérés a szervezet átvizsgálását
 jelenti. A testelemzővel végzett vizsgálat eredményei alapján képet kapunk sejtjeink, szerveink minőségi hiányállapotáról, (nyomelemek, ásványi anyagok, vitaminok, stb.).

A vizsgálat:

gyors, fájdalommentesrészletes tájékoztatást nyújt szerveink működésérőlsejtjeink elektromos tevékenységét vizsgálja

Hogyan működik a felmérés?
A kvantum medicina adja az elméletek hátterét, melyre alapozva egy korszerű elektromos készülékkel felmérhető az emberi test sejtjei által kibocsátott, gyenge mágneses mező tudományos elemzése. Így pl. lehet mérni és határozni a tesztelt személy egészségi állapotát és fő problémáit. A felmérés alapján a kapott kvantumérték utal a betegségek természetére és komolyságára.

A felmérés során a következő területekről kapunk információt:

nyomelemek, ásványi anyagoktoxinok, mérgek, vércukorreumás csontbetegségek elemzésecsontsűrűség, csontbetegség elemzésetüdőfunkció, agyi idegek állapota, gyomor és bélrendszer, keringés és az agyi erek állapotaepehólyag, máj, hasnyálmirigy, vese működésekiválasztó rendszer, immunrendszer, bőr, szem, fül anatómiai analízisenehézfémek, aminosavak, fizikai állapot, testelemzés, stb.

Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének, így a korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését. A vizsgálat és értékelés időtartama kb. 30 perc. 
Feladás dátuma: június 27. 22:14.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.