(Hirdetésazonosító: 69225570) Hirdetés kezelése »
9 db
Ár: 3 792  Ft Ár: 4 032  Ft Ár: 3 888  Ft Ár: 3 360  Ft Ár: 3 696  Ft Ár: 3 600  Ft Ár: 3 360  Ft Ár: 3 840  Ft Ár: 4 800  Ft Ár: 4 032  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Leírás

Benedek Zoltán, Levendovszky Tihamér - Szoftverfejlesztés C++ nyelven

Napjaink számos területén egyeduralkodó programozási paradigmája az objektumorientált programozás. A nagyobb szoftverrendszerek iránt támasztott követelmények főként az átláthatóság és a karbantarthatóság eddigi tudásunk alapján leginkább ebben a megközelítésben kezelhetők. A szerzők olvasmányos formában, sok példával illusztrálva mutatják be a C++ nyelv lehetőségeit.
Nagy hangsúlyt helyeznek azokra a részekre, ahol a programozónak komolyan oda kell figyelnie a kódolásra, illetve arra, hogy miként lehet különböző megoldásokkal csökkenteni a hibalehetőségeket. Az objektumorientált szemlélet áthatja a C++ nyelvi konstrukcióinak ismertetését, azokat az objektumorientált világnézetbe helyezi.
A könyvet a kiadó azoknak ajánlja, akik rendelkeznek ismeretekkel a C nyelvről, és még szeretnék ismerni a C++ nyelvet is. Ajánlja azoknak a fejlesztőknek is, akik szeretnák elmélyíteni C++ ismereteiket a kevésbé közismert lehetőségek terén (pl. magyar nyelvű fejlesztés, C++ I/O és a sablonok haladóbb funkciói, a modellezés alapjai), vagy jobban ki szeretnék használni a Szabványos C++ Könyvtár lehetőségeket.

A főbb témakörök:
A C++ nem objektumorientált lehetőségei
Bevezetés az objektumorientált programozásba
Operátorok túlterhelése
A C++ I/O
Öröklés és behelyettesíthetőség
Kivételkezelés
Sablonok
A Szabványos C++ Könyvtár részletes ismertetése
Magyar nyelvű fejlesztés
Az objektumorientált modellezés alapjai
Eszközök

(új pld.)

Személyesen átvehető Budapesten, de szívesen postázom is (ajánlott levél, Webox, Foxpost, MPL, DPD vagy postaautomata)
Feladás dátuma: augusztus 7. 20:32.
Nyomtatás

Mai hitelajánlat(x)

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.