(Hirdetés azonosító: 83482135) Hirdetés kezelése »
8 db
Ár: 1 078  Ft Ár: 1 092  Ft Ár: 1 176  Ft Ár: 1 148  Ft Ár: 1 064  Ft Ár: 1 400  Ft Ár: 1 064  Ft Ár: 1 148  Ft Ár: 1 036  Ft Ár: 1 008  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Egyéb

Leírás

Beate Teresa Hanika - Soha senkinek

- Amiről nem készül családi fotó -

Malvina látszólag olyan, mint a többi kamasz lány: pimasz, dühös, akaratos. A családja szerint ez csak átmeneti állapot, biztosan kinövi majd. Még a legjobb barátnője sem sejti, hogy Malvinát súlyos titok nyomasztja. Egy gyermekkori titok, amelyet el akar temetni magában. De hiába. Malvina a péntek délutánt a nagyapjánál tölti, aki váratlanul megcsókolja őt. És a csók felidézi benne a múltat: egy zsarnok férfi, egy gyenge asszony és egy áldozatul esett kislány történetét. Malvina nem akar többé nagyapához menni. A családjára nem számíthat, egyedül kell szembenéznie azzal, ami történt vele. Beszélnie kell a múltról, bármilyen nehéz is, ez az egyetlen esély arra, hogy felemelő véget érjen ez a felkavaró történet. Szerencsére Malvinának akadnak védőangyalai, és a szerelem is rátalál.

Személyesen átvehető Budapesten, vagy kérésre postázni is tudom, illetve MPL, MPL postaautomata, Foxpost segítségével is eljuttathatom a könyvet.
Feladás dátuma: szeptember 6. 16:56.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.