(Hirdetésazonosító: 79515375) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 3 360  Ft Ár: 3 320  Ft Ár: 2 960  Ft Ár: 2 920  Ft Ár: 3 200  Ft Ár: 2 800  Ft Ár: 2 800  Ft Ár: 2 840  Ft Ár: 4 000  Ft Ár: 3 120  Ft

Tulajdonságok

Kerület: XIV.
Kategória: Xbox konzol és játékok

Leírás

A Battlefield Hardline játékban átélheted a rendőrök és a bűnözők közti harcról alkotott fantáziádat. Ez a nagyszabású akciódús játék a Battlefield többszemélyes módjára jellemző izgalmakat a modern televíziós bűnügyi drámákra emlékeztető sztorival és hangulattal ötvözi.

A zsigeri egyszemélyes kampányban egy fiatal nyomozó, Nick Mendoza szerepében játszol, aki egy országos szintű vendettára adta a fejét, hogy bosszút álljon régi rendőrtársain, akikben egykoron megbízott.

A rendőrök és bűnözők által ihletett többszemélyes játékmódok mint például a Heist (rablótámadás) és a Rescue (mentőakció) módok során bűnözők nyomába iramodhatsz, trezorokat rabolhatsz ki, valamint túszokat menthetsz meg Üdv az új játszótereden!
Battlefield többszemélyes mód A Battlefield játékokra jellemző stratégiai csapatmunka, változatosság és élethű élmény, ezúttal a rendőrök és bűnözők által uralt, kemény, ám káprázatos világban.
Zsigeri egyszemélyes mód A Dead Space díjnyertes fejlesztőstúdiója által megalkotott Battlefield Hardline innovatív, magával ragadó sztorijának tálalása egy modern televíziós bűnügyi dráma stílusát idézi.
Belvárosi pusztítás Lődd szét egy földalatti marihuánatermesztő labor belsejét, detonáld egy csillogó banktrezor zárját, vagy rombolj szét egy Los Angeles-i autókereskedést. Modern, szexi és alaposan pusztítható városi környezetek széles választéka szerepel a játékban.
Eszközök és fegyverek Katonai szintű fegyverekkel és fiktív eszközökkel játszhatsz. Ilyenek például a lefűrészelt csövű puska, a kábítópisztoly, a csúszókötél és a mászóhorog. Az eszközök mindenhol, mindegyik pályán használhatók, ami zűrzavaros, kiszámíthatatlan játszmákhoz vezet.
Káosz járművekkel Repülj át a térkép egyik pontjáról a másikra, hogy erősítést adj a csapatodnak, lapítsd ki ellenfeleidet a járműveddel vagy száguldj el a zsaruk mellett egy zsákmánnyal megpakolt motorkerékpáron. A Battlefield Hardline járműves játékmenete gyors, újszerű és izgalmas.
Feladás dátuma: május 12. 16:41.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.