Ár: 1 900 Ft
Kerület: IX.
Kategória: Egyéb

Szilvia, 30 éves, Károly egyik áldozata
"Abban azért nem vagyok biztos, hogy ennek a csalónak tiszta az elmeállapota. Ép elmével nem lehet ezt végigcsinálni, amit ő tesz."

Brigitta, 34 éves, áldozat, háromgyerekes anya
"Idegösszeroppanást kaptam. Sokszor megvert, és ha nem volt elég, a szekrénynek lökdösött és kábelekkel ütött. Most sem vagyok jól teljesen. Pszichológus kezelése alatt állok még mindig."

Szilárd, 37 éves, nyomozó, százados
"Azt javaslom, ne menj be hozzá beszélőre. Csak magadnak árthatsz. A telefonszámod pedig cseréltesd le. A fogvatartott csak újabb fenyegetést jelent neked, ha kijön. Márpedig kijön, hamarosan. Felejtsd el, és nyeld le, hogy ellopott bizonyos dolgokat."

Szabó Gabriella, A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület munkatársa
"Igen, vannak olyan jelek, amelyek arra utalhatnak, hogy jövőbeli párunk veszélyes lehet. Ilyenek a hirtelen hangulatváltások, az éles kontrasztok. Az egyik pillanatban családot, gyereket, boldogságot ígér, a másikban üvölt, kikel magából. Később már sokszor jön a pofon is. Internetes és telefonos társkeresésnél is legyünk óvatosak: intő jel lehet, ha valószínűtlenül korán szerelmet vall, házasságot ígér."

Zsanett, 34 éves, áldozat
"Életemben először voltam szerelmes, és elég nagy törés volt. Szinte nem láttam, lebegett előttem a rózsaszín fátyol, és úgy éreztem, hogy ha vele vagyok, akkor nincsen saját akaratom. És tényleg nem is volt. Sajnos."

Sz. Á., áldozat
"... morálisan elásott az ügyfeleim előtt. A tudtom nélkül e-mail-eket küldözgetett nekik, hogy már nem hitelezek. Visszaadatta velem a vállalkozóimat, kivett az iskolából ahová jártam. És erkölcsileg is teljesen lerombolt."

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.