(Hirdetésazonosító: 70089055) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 1 368  Ft Ár: 1 577  Ft Ár: 1 330  Ft Ár: 1 463  Ft Ár: 1 900  Ft Ár: 1 463  Ft Ár: 1 577  Ft Ár: 1 596  Ft Ár: 1 539  Ft Ár: 1 406  Ft
Céges

Tulajdonságok

Kerület: IX.
Kategória: Egyéb

Leírás

Szilvia, 30 éves, Károly egyik áldozata
"Abban azért nem vagyok biztos, hogy ennek a csalónak tiszta az elmeállapota. Ép elmével nem lehet ezt végigcsinálni, amit ő tesz."

Brigitta, 34 éves, áldozat, háromgyerekes anya
"Idegösszeroppanást kaptam. Sokszor megvert, és ha nem volt elég, a szekrénynek lökdösött és kábelekkel ütött. Most sem vagyok jól teljesen. Pszichológus kezelése alatt állok még mindig."

Szilárd, 37 éves, nyomozó, százados
"Azt javaslom, ne menj be hozzá beszélőre. Csak magadnak árthatsz. A telefonszámod pedig cseréltesd le. A fogvatartott csak újabb fenyegetést jelent neked, ha kijön. Márpedig kijön, hamarosan. Felejtsd el, és nyeld le, hogy ellopott bizonyos dolgokat."

Szabó Gabriella, A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület munkatársa
"Igen, vannak olyan jelek, amelyek arra utalhatnak, hogy jövőbeli párunk veszélyes lehet. Ilyenek a hirtelen hangulatváltások, az éles kontrasztok. Az egyik pillanatban családot, gyereket, boldogságot ígér, a másikban üvölt, kikel magából. Később már sokszor jön a pofon is. Internetes és telefonos társkeresésnél is legyünk óvatosak: intő jel lehet, ha valószínűtlenül korán szerelmet vall, házasságot ígér."

Zsanett, 34 éves, áldozat
"Életemben először voltam szerelmes, és elég nagy törés volt. Szinte nem láttam, lebegett előttem a rózsaszín fátyol, és úgy éreztem, hogy ha vele vagyok, akkor nincsen saját akaratom. És tényleg nem is volt. Sajnos."

Sz. Á., áldozat
"... morálisan elásott az ügyfeleim előtt. A tudtom nélkül e-mail-eket küldözgetett nekik, hogy már nem hitelezek. Visszaadatta velem a vállalkozóimat, kivett az iskolából ahová jártam. És erkölcsileg is teljesen lerombolt."
Feladás dátuma: augusztus 31. 15:56.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.