(Hirdetés azonosító: 81290861) Hirdetés kezelése »
6 db
Ár: 7 500  Ft Ár: 7 200  Ft Ár: 7 700  Ft Ár: 7 700  Ft Ár: 7 700  Ft Ár: 7 600  Ft Ár: 7 800  Ft Ár: 10 000  Ft Ár: 8 100  Ft Ár: 7 100  Ft

Tulajdonságok

Kerület: XIV.
Kategória: Egyéb

Leírás

Eladó egy barnafülű papagáj hím. A madár lakásban tartott, megszelídített, de nem kézzel nevelt madár, elsősorban más madarakat tekint a fajtársainak, más madárral élt nálam is általában együtt, de sajnos most a tűzfarkú tojómat nem hajlandó elfogadni. (Nem tenyésztem őket). Ez az eladás oka is, madártársaságot igényelne szerintem, de még újabb madarat nem szeretnék beszerezni.

Szerintem a madár egyaránt alkalmas lehetne tenyészmadárnak és házikedvencnek is, de csak olyan helyre szeretném adni, ahol párban tartanák, akár házikedvenc akár tenyészmadár lenne.

Valamint a madár 9 éves, szóval már nem tekinthető fiatalnak. De ez a faj 15-25 évig élhet, tehát azért még könnyen lehet több éve van hátra mint amennyit leélt. Jól tartott, változatosan táplált madár, szép tollazatú (egyedül a farktollai koszlottak, mert sok időt tölt a kalitka vízszintes rácsozatú oldalán), élénk, ránézésre nem lehetne a korát megmondani.

A madár ára nem alkuképes.
Feladás dátuma: július 3. 08:17.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.