(Hirdetésazonosító: 78625758) Hirdetés kezelése »
8 db
Ár: 24 219  Ft Ár: 21 528  Ft Ár: 24 219  Ft Ár: 22 126  Ft Ár: 21 827  Ft Ár: 21 229  Ft Ár: 24 518  Ft Ár: 21 827  Ft Ár: 29 990  Ft Ár: 23 322  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Téli sportok

Leírás

Atomic

Atomic sílécgyárat Alois Rohrmoser alapította 1955-ben. Az akkor mindössze 23 éves asztalos Wagrainban építette fel az első sílécgyárat, ahol az első évben 40 pár sílécet gyártott. Ez a szám 1958-ra 5 ezer párra, 1969-re pedig 72 ezer párra nőtt. 1999-re a cég több mint 700 ezer pár alpesi lesikló sílécet, 150 ezer pár sífutólécet, és 300 ezer pár síkötést, valamint 60 ezer darab snowboardot gyárt, ezzel a világ második legnagyobb gyártójává lépve elő. A cég nevét nem kisebb sztárok öregbítették, mint az élő legenda Hermann Maier, a szlalom-ász Benjamin Raich, a már visszavonult Stephan Eberharter, és az osztrák sí válogatott számos sikeres tagja.


Jellemzői

hossz: 170 cm
beta4 technológia
beta pulser
Power Chanel Carbon
Atomic Device 310 gyári kötés


Atomic C9 Plus

Síléc kezdő és középhaladó síelők részére. Jellemző tulajdonságai: famagos sandwich szerkezet, beta4 technológia, beta pulser, illetve a Power Chanel Carbon erősítés.

Geometriájának köszönhetően (14 méteres rádiusz) hosszabb és rövidebb íveken is kiválóan használható.

Power Chanel Carbon

A Power Channel technológia előhajlítja a sílécet a léc eleje és vége között, ezáltal biztosítja a tökéletes felületi nyomáseloszlást. Így garantálva a síléc és pálya állandó kapcsolatát a hirtelen változó domborzat, ill. sebesség mellett. Carbon erősítés biztosítja a léc szilárdságát.

beta4 technológia

A méltán világhírű és a szakmában egyedülálló Betacarv sílécek amelyek teljes hosszukban rendelkeznek rezgés-csillapítással, továbbá a hosszában mozgó hátsó kötéselem (tőke), valamint a kötés súlypontállítás-lehetősége és a kanyarsízéshez kialakított cipők együttese egy páratlanul harmonikus rendszert képeznek. A szabadalmaztatott Beta Technológia továbbfejlesztett változata a Beta4 lehetővé teszik a különböző torziós merevségű és rezgéscsillapítású lécek kialakítását. A legmerevebb lécekhez Titánium és Magnesium anyagok szolgálnak a Beta profil héjaként, míg legbelül karbon illetve Hyper Carbon és Titánium csövek (Power Rod Magnesium) merevítik a rendszert, biztosítják az erő átadását az élekre és végzik a rezgések csillapítását a Densolith habanyaggal együtt.

Állapot

Kinek ajánlóm:

Kezdő és középhaladó síelőknek ajánlom. Fordulékony, könnyű mégis masszív síléc révén a kezdetektől haladó szintig kiváló társ lehet.

A megfelelő hosszúságú síléc kiválasztását nem csak a magasságunk, hogy milyen fajta pályán szeretnénk használni, hanem még a sí tudásunk is befolyásolja. Alapvetően a megfelelő méret a vállunk és fejünk teteje közé esik, azonban ezek közül kivételt képeznek az All Mountain Rocker lécek, amelyeknél akár hosszabb léc is választható. Ebben a tartományban lehet ingadozni, a rövidebb és hosszabb síknek is megvan az előnyük. Rövidebb ívekre, kurtább és alacsonyabb rádiuszú, hosszabb ívekre és a sebesség szerelmeseinek, hosszabb és magasabb rádiuszú (fordulókörű) sílécet ajánlok.

Camber kialakításának köszönhetően 170 cm-es magasságtól ajánlom.

Véleményem alapján a beta Carv sorozat máig a legsokoldalúbban használható síléc. Rendkívül masszív és strapabíró lécek!

Atveheto egyeztetes alapjan Budapest-Gyula utvonalon.
Feladás dátuma: április 17. 20:44.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.