(Hirdetésazonosító: 77726685) Hirdetés kezelése »
3 db
Ár: 324  Ft Ár: 300  Ft Ár: 316  Ft Ár: 320  Ft Ár: 336  Ft Ár: 280  Ft Ár: 284  Ft Ár: 400  Ft Ár: 296  Ft Ár: 304  Ft

Tulajdonságok

Kerület: IX.
Kategória: Egyéb

Leírás

Szia!
Ha van két perced, kérlek, olvasd végig a hirdetést. Ha a gyerekeid által szekált, őrülete kergetett, felbujtott, vagy akár lázba hozott (ilyen is van:) szülő vagy, akkor végképp!
A FIFA 365 2018 (aranytasakos) Panini által kiadott sorozat Arjen Robben (Bayern München) normál méretű sorszámozott kártyáját kínálom eladásra. A kártya sorszáma: 156. A FANS alszett része, insert, azaz csillogós kártya. (Tudod, minden tasakban egy max. ritkán kettő insert van, a többi team mate.)
Személyesen Budapesten tudom átadni (a város különböző helyein), de postázom is, ha utalsz.

Az árakat igyekszem úgy belőni, hogy tükrözzék a kártya ritkaságát, bekerülési költségét, népszerűségét (ami visszahat a ritkaságára) és legfőképpen racionális választást kínáljak. A sorozat nevében 2018 szerepel, de ez a 2017 szeptemberében megjelent valami. Ezt a Panini tavaly elrontotta, innentől mindig kavarodást fog okozni az évszám (de kell, mert ez már a harmadik FIFA 365 sorozat).

Akkor érdemes tőlem kártyát venni, ha:
1, A sorozat már majdnem kész, de még kb. 10-20 sorszámozott kártya hiányzik: ilyenkor sokszor a cserelehetőségek már befulladnak és veheted a kártyákat dobozszámra, csak ismétlődnek a már meglévők. (De a legtöbben nem jutnak el idáig, mert egy Panini-sorozatot általában minimum 100-120 ezer forint összerakni.)
2, A sorozat egésze nem lényeges, a fene se költ rá ennyit (hogy mennyit? hát olyan százhúszezret). De azért néhány csapat legyen teljes. Az érzés miatt és alapozásból érdemes vásárolgatni ilyenkor tasakokat, multipackokat de aztán költséghatékonyabb rárepülni a hiányzó Barca/Juve/Dortmund/MU kártyákra (akár nálam). (Valahogy a Legia Varsót, Boca Juniors, Club Americát nemigen ostromoljátok, pedig tessék megszeretni a kicsiket, olcsóbbak is:)
3, Csak a kedvencek a fontosak. Ilyenkor szintén költséghatékonyabb ráugrani (szintén akár nálam) arra a 2-5 kártyára, ami egy-egy sztárról készült.
4, Ritka, külföldön kiadott kártyákat keresel (ez nem az).
5, Most kell, de azonnal kábé tegnapra, mert születésnap, névnap, első áldozás, harmadik Béla, hetedik kereszt. (Durva, de előfodul, hogy azért kerestek meg, mert ellopták Ne vigyétek be az iskolába a legjobb kártyákat. Vigyétek be a legjobb kártyák fényképeit, készítsetek róla gobleint, de ne járjatok iskolába XXL Neymarokkal és RARE Ronaldókkal!)

Ezen felül a FIFA 365 2018 sorozat más kártyáit is megtalálod nálam így ha már is érdekelne, kérdezz rá telefonon vagy üzenetben:
- egyrészt kb. 60-70-féle limitált kártya közül választhatsz az itthon megjelentek mellett csak külföldről megszerezhetők is lesznek, köztük ritka, gyűjtői darabok, Magyarországon ki sem adott XXL-ek is (az XXL-ek sokakat érdekelnek, a Rosenberg és Feyenoord játékosok nehezen megszerezhető kártyái annál kevesebbeket);
- másrészt szinte mindig megtalálhatod a 22 csapat minden FANS kártyáját, team mate kártyájáit, illetve a többi insertet (Power Up, Multiple, International Star).
- Ám ha már az idei VB-s World Cup Russia 2018 (piros tasakos) kártyák, vagy még a tavalyi (2017 nevű!!!) FIFA365 (őszi vagy Update) is érdekel, vagy a tavalyelőtti (aminek nincs ragadványneve, de 2015/16-os), vagy a zöldtasakos Road to Russia 2018, esetleg a kéktasakos EB-s (Euro 2016) érdekel, akkor jelenleg azt mondanám, bármilyen sorszámozott és limitált kártyát is megtalálsz nálam.

Nézz szét más hirdetéseim között is, de ha egész konkrét elképzelésed van, akkor inkább írj rám, vagy hívj fel. Ha nem látod, kérdezz rá, mert van. Ha nincs, de kellene, lesz. Ha nem lesz, sose volt.
Ha több mindent veszel, (pláne, ha nem csak a Barca, Real kártyák közül válogatsz) szívesen adok ajándékkártyá(ka)t is.
Feladás dátuma: március 23. 15:01.
Nyomtatás

Térkép

A termék ezen a ponton is átvehető

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.