(Hirdetésazonosító: 80520877) Hirdetés kezelése »
2 db
Ár: 820  Ft Ár: 790  Ft Ár: 720  Ft Ár: 790  Ft Ár: 1 000  Ft Ár: 810  Ft Ár: 780  Ft Ár: 800  Ft Ár: 790  Ft Ár: 710  Ft

Tulajdonságok

Kerület: XVII.
Kategória: Egyéb

Leírás

Eladó könyv:
Anne Bronté- Agnes Grey, 262. oldalas.
2006-es kiadás, állapota szép, Ulpiusház kiadó
Agnes Grey egy észak-angliai lelkészcsaládban, egyszerű, de szerető környezetben nő fel, ahol a szellemi és lelki értékek mindig fontosabbak az anyagiaknál. A féltve dédelgetett legkisebb lány, hogy segítse a szüleit, nevelőnőnek szegődik gazdagabb családokhoz, hogy az otthon megtanult elvekre nevelje a rábízott gyerekeket. Miközben keserű leckéket kap az oktatás művészetében, érett, önálló személyiséggé csiszolódik, aki egyre inkább képessé válik arra, hogy a maga kezébe vegye sorsát Anne Brontë önéletrajzi ihletésű regényében feltárul a 19. század derekának Angliája, ahol a régi minták és korlátok még fennállnak ugyan, de az emberek már új eszmények felé fordulva siettetik a változás eljövetelét. A méltán híres mű szerzője erről a változó korról és egy bátor, hétköznapian küzdelmes sorsról mesél őszinte érzékenységgel.

Ár: 1000.-Ft
Átvehető személyesen a XVII.ker.-ben, továbbá előre egyeztetés alapján át tudom adni az Arany János utcai metrónál, a Kossuth téri metrónál, a Nyugatinál, a Keletinél, az Őrs Vezér téren, Kerepesen, Kistarcsán, Nagytarcsán.
Egyedi igény alapján postázom is szívesen, posta ktg a vevőt terheli, utánvéttel nem postázok.(Magyar Posta, Foxpost, DPD)
Feladás dátuma: június 10. 18:19.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.