(Hirdetésazonosító: 82643100) Hirdetés kezelése »
1 db
Ár: 1 248  Ft Ár: 1 232  Ft Ár: 1 600  Ft Ár: 1 280  Ft Ár: 1 296  Ft Ár: 1 344  Ft Ár: 1 296  Ft Ár: 1 168  Ft Ár: 1 184  Ft Ár: 1 168  Ft

Tulajdonságok

Kerület: V.
Kategória: Ifjúsági irodalom

Leírás

A legszomorúbb kisrobot
Az első magyarul megjelenő, gazdagon illusztrált, keménytáblás, védőborítóval ellátott sci-fi mesekönyv, amely a 8 évesnél idősebb korosztálynak szól.

Használt, jó állapotú könyv

Kálvin térnél átvehető !

Egy távoli kisbolygó különös építményét robotok ezrei népesítik be. Dolgoznak rendesen, kivéve egyvalakit. Tömpe egy Robotoló, akinek az egész életét a henger szolgálatában kell eltöltenie, amely az életet jelentő fénnyel látja el Kupolavárost.
Tömpét csúfolják a társai, mert kicsi, és állandóan máson jár az esze. Mi máson, mint azon, hogy mi van a Kupolavároson kívül? Valóban rettentő Robotrollok élnek ott, akik felfalják a gyanútlan robotokat? Tömpe egy éjjel elindul, hogy kiderítse, mi az igazság Megismerkedik két szentjánosbogárral, Fernandóval, a százlábúval, és egy hatalmas robottal, Silóval. Ők győzik meg Tömpét, hogy menjen vissza Kupolavárosba, és keresse meg a választ a kérdéseire. Miért jut több fény a Robotestvéreknek, és hova tűnnek esténként? Honnét tud mindenről Médiatya? Mi történt a Roboteremtőkkel? A kérdések megválaszolásán túl még egy feladata van Tömpének: meg kell akadályoznia, hogy az Orb rossz kezekbe kerüljön.

A nyolc éves kortól ajánlott könyv a szerzőpáros nagysikerű sci-fi mesekönyvsorozatának első darabja.
Feladás dátuma: augusztus 13. 00:16.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.