A Nagy TAI CHI Chuan könyv Havasi András

7 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Sport

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A Nagy TAI CHI Chuan könyv Havasi András
Jó állapotú, akár ajándékozható is a könyv
Minden harcművész fejlődésében észre lehet venni olyan fokozatokat, melyek elmélyítik a harci művészetek megértését. Az emberek eleinte azért kezdenek harci irányzatokkal foglalkozni, hogy meg tudják védeni magukat az utcán, hogy gyorsak és kemények legyenek. Akiknek ehhez elég kitartásuk van, idővel el is érhetnek egy olyan szintet, melynek segítségével félelmeiket csökkenthetik. Sokan itt megállnak, mások viszont megérzik, hogy az izmok véges lehetőségein túl létezik tágabb világ is. Ők egy belső élményre alapozva úgy vélik, ha a lélek erősödik, akkor a test is egyre erősebbé válik. Ezért néha izzasztó edzéseiket kiegészítve mély meditatív gyakorlatokat végeznek. Ekkor a gyakorló már nem az emberek, hanem belső korlátai ellen harcol. Bármilyen mélynek tűnik is ez a szemlélet, még mindig dualisztikus, hiszen a gyakorló ekkor is elválasztja önmagát a külvilágtól.
A megvalósítás befejező lépése magának a harcnak az elengedése, a harc nélküli harc. Ezen a szinten már nincs különbség győztes és vesztes között, és nem a győzelemhez való ragaszkodás illetve a vereségtől való félelem vezeti a gyakorló cselekedeteit.
Hanem micsoda? kérdezhetné az Olvasó. Havasi András erre nem válaszol közvetlenül. Könyve útleírás, felkeltheti az utazni vágyók érdeklődését, illetve emlékeztetheti a már megismert tájakra azokat, akik ott jártak, de a saját élményeket nem pótolja. Reméljük, hogy az Olvasó sem éri be az útikönyv elolvasásával, hanem maga is útnak indul, hogy meggyőződjön a leírtak valódiságáról.

Magánszemélyként hirdetek. Átvehető a Szemere telepi vasútállomásnál, esetenként-külön --egyeztetve a 3-as Metro vonalán (hétfőn és/vagy csütörtökön általunk megadott időpontokban, 17-19.00 közt) csak a Pöttyös utcai metrónál (Euro-Park/Shopmark) vagy KÖKI parkoló. A hirdetés alján van a térkép, előzetes telefon mb. alapján tudunk pontosítani időpontot és helyszínt. Letiltott telefont nem veszek fel, SMS-re nem reagálok. Posta, csomag automata, futár, (1390ft-tól) vevő kockázatára, előre utalással, garancia nélkül. Új termékeknél 72 H cseregarancia. Árucsere nem érdekel. Hogy megvan-e ne kérdezd, ha elkelt leveszem! Most bolti ár alatt akár házhoz szállítva!!
A bolti kép-ha megjelenik- csak árinfó!
Kérlek, nézz szét a hirdetéseim között, válogass kedvedre jobbra fent a hirdető összes hirdetése menü alatt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148355202

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn