(Hirdetésazonosító: 79705666) Hirdetés kezelése »
7 db
Ár: 5 775  Ft Ár: 5 925  Ft Ár: 5 925  Ft Ár: 5 700  Ft Ár: 7 500  Ft Ár: 5 925  Ft Ár: 5 700  Ft Ár: 6 000  Ft Ár: 5 625  Ft Ár: 5 925  Ft

Tulajdonságok

Kerület: III.
Kategória: Újság, folyóirat, magazin

Leírás

.::::: Termékleírás :::::.

Újságcsomag:
¤ Képes Újság - Az 1969-es évfolyam 29 száma

Belül képregény:
¤ Mátyás Király kalandjai
(Tóth Béla anekdotagyűjteményéből feldolgozta: Pánczél Lajos. Rajzolta: Kocsmáros Pál.)

1 oldalas, színes képregény ezekben a számokban:
16-29 , 31-35, 39-44
1 oldalas, fekete-fehér képregény ezekben a számokban:
47, 49-50, 52

A csomag összesen 29 számból áll. Az újságok külső állapota összeségében elfogadható, de a nem túl gondos tárolás miatt piszkosak, esetenként szamárfülesek és szakadtak. Tartalmilag a képregények meglétét kivéve ellenőrizetlenek, tehát oldalhiány vagy kivágás is könnyen előfordulhat. A képregények állapota elfogadható. Egy olyan van, amit rossznak mondanék, az 52-es számban. Ez látszik is az egyik fotón.

Ország / Nyelv: Magyarország / magyar.
Méret: A fotó(ko)n látható vonalzó 30 cm hosszú és csak méretviszonyítási célból szerepel a képe(ke)n.
Nettó súly: 2.15 kg.
Postázási súly: kb. 2.4 kg.

.::::: Átvételi lehetőségek :::::.

Személyesen: Kizárólag a 3. kerületi Flórián téren, Budapesten, írásban előre egyeztetett időpontban.

Szállítással: Előre fizetés után, bizonyos súly és méret alatt többféle opcióval (házhoz, átvételi pontra, csomagautomatába), a Magyar Posta, illetve az adott futárszolgálat vagy csomagautomata üzemeltető éppen aktuális díjszabása alapján. Utánvétellel és regisztrálatlanul semmit nem postázok.

A megrendelt terméket a pénz megérkezését követő 3 munkanapon belül elküldöm. Ha ez valami miatt tovább tartana, amint lehet, értesítem a vevőt. Ha egyszerre több terméket is rendel tőlem, igyekszem egy csomagban feladni őket, amennyiben azok súlya és mérete lehetővé teszi az összevont feladást.

.::::: Fizetési lehetőségek :::::.

Személyesen: Készpénz.
Előre: Banki átutalás, banki befizetés, valamint pluszköltséggel Barion (+ 50 Ft), Paypal (+ 5% + 90 Ft) és belföldi postautalvány (+ 20%).

.::::: Egyéb tudnivalók :::::.

Kérem, hogy írásban kommunikáljuk. A vásárlás/aukció befejezését követő 48 órán belül felveszem a kapcsolatot a megrendelővel email-ben. Ha ennyi idő múlva sem találja a levelem (a Spam mappában se), kérem, hogy üzenjen.

A vásárlás/aukció befejezésétől számított 1 hét áll rendelkezésre a tranzakció befejezésére (azaz az áru kifizetésére, ill. személyes átvételére), kivéve, ha az kifejezetten miattam csúszik. Ha a megrendelő nem tartja a határidőt, bármikor dönthetek úgy, hogy elállok az üzlettől.
Feladás dátuma: május 17. 16:31.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.