(Hirdetésazonosító: 80630921) Hirdetés kezelése »
5 db
Ár: 54 600  Ft Ár: 46 800  Ft Ár: 50 700  Ft Ár: 51 350  Ft Ár: 46 150  Ft Ár: 65 000  Ft Ár: 54 600  Ft Ár: 48 750  Ft Ár: 45 500  Ft Ár: 52 650  Ft

Tulajdonságok

Kerület: XII.
Kategória: Digitális fényképezők

Leírás

30x zoomos zsebméretű utazó fényképezőgép
A Panasonic DMC-TZ80 fényképezőgépet könnyedén zsebre vághatja utazás közben. Kompakt mérete ellenére a Panasonic DMC-TZ80 mégis sokféle vonzó funkciót kínál az utazóknak, a nélkülözhetetlen ultrazoomtól a Panasonic legújabb 4K video-/fényképezési technológiájáig. Egyetlen részlet sem vész el, akár változatos tájakat, akár távoli témákat fotóz, vagy egy röpke pillanatot elkapó felvételeket készít. Rögzítse úti élményeit, mielőtt a múlt ködébe vesznének, és őrizze meg őket pontosan a kívánt formában.
Gyenge megvilágításnál is kiváló képminőség
A 18,1 megapixeles, nagy érzékenységű MOS szenzorral és a Venus Engine feldolgozóegységgel (amely megegyezik a Lumix csúcskategóriás cserélhető objektíves fényképezőgépekben találhatóval) gyengén megvilágított környezetben is lenyűgöző képeket készíthet.

RAW formátumban még több részletet örökíthet meg.
A Panasonic DMC-TZ80 fényképezőgépbe épített 4K technológiának köszönhetően másodpercenként 30 képkockával és 4K felbontással rögzítheti a tökéletes pillanatot.
4K videó. Az élet tökéletes részletességgel
Fénykompozíció
A fénykompozíció funkció úgy egyesíti a képeket, hogy mindegyikről a nagyobb fényerejű képpontokat választja.
4K körülvágás élőben
Az élőben alkalmazható 4K körülvágó funkcióval korábban csak nehezen megvalósítható egyedi megjelenésű videókat készíthet.
Fényképezzen most, fókuszáljon később!
Képzelje el, milyen lenne, ha a fényképezés után is meghatározhatná, mi legyen pontosan a fókuszban. A Panasonic DMC-TZ80 utólagos fókuszálási funkciója éppen ezt a szabadságot kínálja Önnek. Csak kapja le a jelenetet, nézze meg a képet, és érintse meg a fényképnek azt a részét, amelyet ki szeretne élesíteni. Egyszerű, lenyűgöző, és minden megvan hozzá a Panasonic DMC-TZ80-ban.

A teljes látvány
Erős napfényben előfordul, hogy még a legnagyobb fényerejű kijelző is nehezen látható. A Panasonic DMC-TZ80 élő képkeresője automatikusan bekapcsol, amikor a fényképezőgépet a szeméhez emeli, így minden részletet láthat, és a kívánt képet rögzítheti.

A vezérlőgyűrű szintén kényelmes vezérlést biztosít. Nemcsak a blende, a záridő, a zoom és a fókusz akadálytalan kézi vezérlését teszi lehetővé, hanem a kedvenc beállítások kezelése is beállítható rajta.

Nagy sebességű automatikus élességállítás DFD technológiával
A Panasonic DFD (Depth From Defocus) autofókusz technológiáját alkalmazó fényképezőgépek egy pillanat alatt kiszámítják a képkockán belülre eső tárgyak közötti távolságot, és egyetlen gyors, folyamatos művelettel élesre állítják az objektívet. Ennek a rendszernek köszönhetően akár 0,1 másodperces autofókuszálási sebesség érhető el, és másodpercenként 5 képkockás sorozatfelvétel készíthető AFC módban. Videózás közben a folyamatos élességállítás stabilitását is növeli.

Fókuszálás gyenge fényviszonyok között Csillagfényes AF
A gyenge megvilágításnál, például holdfényben használható autofókusszal akár AF-segédlámpa nélkül is pontosan a témára állítható a fókusz. A Panasonic DMC-TZ80 új funkciója továbbá a csillagfényes automatikus élességállítás, amellyel csillagokat fotózhat az éjszakai égbolton úgy, hogy a fényképezőgép egy kisebb automatikus élességállítási zónában pontosan számítja ki a kontrasztértéket.

5 tengelyes korrekció / kiegyenesítés
A Hybrid O.I.S. (Optical Image Stabilizer) funkciónak és az 5 tengelyes korrekciónak köszönhetően elmosódásmentesen videózhat egy kézzel is. A funkció a fényképezőgép 5 féle mozgását képes érzékelni és kompenzálni: a vízszintes és függőleges elmozdulást, valamint a három tengely körüli elfordulást.

A felvételkiegyenesítés* funkció érzékeli a kép horizontját, és a fényképezőgép ferde állásában is biztosítja, hogy a horizont vízszintes legyen. Még messzire kitartott, szemmel nem követett rögzítés esetén is stabil képet ad.
Feladás dátuma: június 13. 18:20.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.