(Hirdetés azonosító: 81510432) Hirdetés kezelése »
3 db
Ár: 546  Ft Ár: 790  Ft Ár: 553  Ft Ár: 497  Ft Ár: 497  Ft Ár: 511  Ft Ár: 532  Ft Ár: 539  Ft Ár: 532  Ft Ár: 553  Ft

Tulajdonságok

Helység: Ózd
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Megkímélt, jó állapotban lévő példány. A borító jobb alsó sarkán hajtásnyom látható, más hibája nincs.
Kiadás: 1991, Árkádia Kiadó
puhafedeles, 372 oldal

Tremelliont, a Falkanok megközelíthetetlen hegyi várát felkeresi Vaulmier úr, a Jeruzsálemi Királyság kincstárnoka és szépséges leánya, Christiane. Adományokat gyűjtenek a harmadik keresztes hadjáratra Szaladin szultán ellen, és meg is kapják a Falkanok minden vagyonát, Sir Geoffrey Falkan nagyobbik fia, Ranulf mérhetetlen dühére. Ranulf nem is marad tétlen: orvul meggyilkolja a kincset szállító apját, és elrabolja a pénzt. Baynardot, a kisebbik fiút azonban megigézi az Ügy és Christiane bája. Véres harcban visszaszerzi az adományt, és elhatározza, hogy mindenáron eljuttatja a Szentföldre. Két kísérőjével, Guthric várnaggyal és Quillonnal, az orvhalásszal ezer veszélyt vállalva teszi meg az utat Cornwalltól Akkóig, rablókkal, kalózokkal, katonákkal küzdve meg, miközben árnyékként követi mindenhová Ranulf bosszúja.

Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli.
Feladás dátuma: július 9. 17:45.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.