(Hirdetésazonosító: 82624037) Hirdetés kezelése »
5 db
Céges

Tulajdonságok

Helység: Ózd
Kategória: Kutya

Leírás

Arnold, ez a szép. 1 év körüli, kis-közepes nagyságú, ivartalanított kan kutya, egy vidéki gyepmesteri telepen töltött el nagyon sok hosszú hónapot, ahol ha nagyon sok kutya van bent és helyhiány alakul ki, akkor elrendelhetik a régen bent lévő kutyák"elaltatását". Ezért,kivittük egy panzióba és most ott várja szerető gazdiját. Ott megtörtént az ivartalanítása is. A panziós elmondása szerint Arnold egy végtelenül kedves, mindenkivel nagyon jól kijövő kutya. Nagyon szeretnénk már végre Őt is boldog gazdis kutyaként tudni!A kötelező oltás és chip árát és a jövendőbeli gazdinak kell kifizetnie
Érdeklődni lehet: 06 70/325-2625(Du.16-20-ig) Ha foglalt légy türelmes,vagy hagyj üzenetet,hogy melyik kutya miatt kerested! Visszahív.
Feladás dátuma: augusztus 12. 14:35.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.