(Hirdetésazonosító: 79732848) Hirdetés kezelése »
3 db
Ár: 1 078  Ft Ár: 1 064  Ft Ár: 1 120  Ft Ár: 1 078  Ft Ár: 1 490  Ft Ár: 1 176  Ft Ár: 980  Ft Ár: 1 106  Ft Ár: 1 134  Ft Ár: 1 050  Ft

Tulajdonságok

Helység: Ózd
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Tökéletes állapotban lévő példányok. Az ár mindkét kötetet magában foglalja.
Kiadás: 1976, Szépirodalmi Könyvkiadó
vászonkötés, papír védőborítóval
1037 oldal

A kétkötetes mű egyszerre ismeretterjesztő és színes, olvasmányos regény, amely generációkon keresztül megőrizte frissességét és vonzerejét. A két regényből egy mozgalmas, romantikus és drámai életutat ismerhet meg az olvasó, melynek hatására alig várja, hogy a festő műveivel találkozzon. Munkácsy Mihály regényes életrajzának első kötete a nagy magyar festő fiatalságának éveit, pályakezdésének viszontagságait mutatja be az asztalosinasságtól a művész düsseldorfi tartózkodásáig. A regény valóság és fantázia elemeinek ötvözete, mégis hitelesen kelti életre a festő emberi és művészi egyéniségét, valamint a kor hangulatát. Az Aranyecset a második kötet, amelyben az író a művész párizsi éveit mutatja be; a siker, a beérkezés éveit, örömeit és gyötrelmét, s a betegség okozta művészi és emberi hanyatlást. Dallos Sándor teljes részletességgel avatja be az olvasót a festő életének minden mozzanatába.

Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli.
Feladás dátuma: május 18. 12:39.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.