(Hirdetésazonosító: 82446896) Hirdetés kezelése »
3 db
Ár: 410  Ft Ár: 415  Ft Ár: 380  Ft Ár: 410  Ft Ár: 385  Ft Ár: 385  Ft Ár: 410  Ft Ár: 590  Ft Ár: 375  Ft Ár: 415  Ft

Tulajdonságok

Helység: Ózd
Kategória: Szépirodalom

Leírás

Tökéletes állapotban lévő példány.
Kiadás: 1968, Tatran Kiadó (Pozsony)
keményfedeles, 250 oldal
Illusztrálta: Zdeněk Burian

A Kígyósziget az író brazíliai tapasztalatainak, kalandjainak gazdag tárháza. Nemcsak a távoli tájakat, de az egyszerű halászokat, az erdőlakókat, örömeiket és gondjaikat, romlatlan, tiszta jellemüket is közel hozza az olvasóhoz. Számtalan egyszerű, de okos embert ismerünk meg ebből az érdekfeszítően megírt ifjúsági könyvből! A dél-brazíliai tengerpart egyik halászfalujában talán még ma is emlékeznek a határozott fellépésű utazóra, az indiánok kultúrkincseinek fáradhatatlan kutatójára. Fric dél-amerikai utazásainak néprajzi gyűjtéséből sok értékes tárgy került Prága, Leningrád, Berlin és New York múzeumaiba. Fric szerette az embereket, a becsületes embereket, és gyűlölte a zsarnokoskodókat, az erőszakosokat, az emberiesség ügyét szolgálta.

Kérem, nézzen szét további árucikkeim között, hátha talál érdeklődésének megfelelő terméket. Több termék együttes megrendelésével postaköltség spórolható.
Személyes átvétel Ózdon lehetséges, vagy előre utalást követően postázom, a mindenkori postai díjszabás alapján. Ez esetben a postaköltség a vevőt terheli.
Feladás dátuma: augusztus 6. 19:54.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.