Ár: 17 990 Ft
Helység: Békéscsaba
Kategória: Férfi cipők

Nike Lebron Soldier 10!

Legújabb modellek!!!

Női és férfi modellek!!
Minden cipő eredeti dobozában érkezik, természetesen vadonatúj, tökéletesen original, kiváló minőségű, a bolti ár töredékéért!
A cipő ára postaköltséggel együtt : 17.990Ft
Folyamatosan bővül a színválaszték, ezen a linken megtekinthetőek a legújabbak is:

https://photos.app.goo.gl/J4brdv4Vodbcevwb3

Kérlek, hogy vásárlás előtt érdeklődj, hogy a kívánt színben és méretben a kiválasztott modell rendelhető-e, mert megeshet, hogy éppen nincs készleten.

A termék külföldről érkezik, a szállítási ideje 7-30 nap ( általában 14 napon belül megérkezik a csomag, extrém esetben 30 nap. 60 nap után a csomag elveszettnek tekinthető.

Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik, vagyis egy cipő egy csomagnak számít.

Utánvét és személyes átvétel Nem megoldható.

100% pénzvisszafizetési garancia!!
Abban az esetben, ha a csomag nem érkezne meg (max. 60 napon) belül, vagyis elveszne, vagy nem felelne meg a hirdetésben megjelenő teremékleírásnak, ezen esetben a termék árát - beleértve a postaköltséget is -, 100%-osan visszatérítem.
Mindent megteszek, hogy a vásárló elégedett legyen. Bármilyen időközben felmerülő kérdéssel, problémával nyugodtan fordulj hozzám, biztosan találunk megoldást. Ha esetleg más elképzelésed lenne a modellt illetően, küldj képet a termékről, 99%-ban be tudom szerezni kedvező áron.
A termék külföldről érkezik, ezért a kedvező ár, viszont a szállítási idő kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában keress, illetve vásárolj!
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem a kívánt modellt.

Általános szerződési feltételek

Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő ( továbbiakban hirdető ), másrészről vásárló, megrendelő vagy vevő ( továbbiakban vevő ) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának ( továbbiakban forgalmazó ) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.

Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető a hirdetésben szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetítő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevő között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel. A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat. A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását úgynevezett Tracking Number, illetve a megrendelt termékről, a megbízó által készített fotók megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenőrizhető.

A hirdető vállalja:
- a forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
- a megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
- kérésre, a csomagkövetési szám (Tracking Number), valamint a megrendelt termékről, a megbízó által készített fotók eljuttatását a vevőnek
- a termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között
- az aukcióval, hirdetéssel összefüggő kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
- a garanciális igények teljes körű közvetítése

Jelen megállapodást a termék megrendelésével vagy megvásárlásával a vevő elfogadja és tudomásul veszi.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.