Feladás dátuma: november 29. 22:07. Hirdetés kezelése »
Ár: 8 900 Ft
Helység: Pécs
Kategória: Babajáték

Eladó egy Fisher Price márkájú macis kinézetű készségfejlesztő ,zenélő,villogó ,állítható magasságú játék.

Nagy méretű,több funkcióval is rendelkező márkás játék,macis kinézettel.A maci fején bizonyos funkcióknál világít az orra pirosan.Hátul lehet bekapcsolni a villogó és hangokat adó funkciókat.Két fajta zenét is játszik ,két különböző hangszínben.A játékot elemmel együtt adom el.A játékhoz tartozik 3 db gumilabda,ezeket lehet legurítani a két oldalán ill. a vályatokba helyezve játszani vele.Egészen kicsi kortól lehet használni kb.:3 hónapos babának már jó,mert a lenti állásban alá lehet fektetni a csecsemőt és az már eléri kézzel a különböző funkciókat.A játék egészen sokáig,akár 2-3 éves korig is élvezhető a gyermekeknek,hisz a labdás játékrészéhez már kell egy kicsi érettség.A macifej mellet jobbra is van egy le-fel állítható játékkal rendelkező mancs ill. bal oldalon is,persze különböző játékokkal,amelyek működtetik a zenélő funkciót is.Ezeket felfelé állítva is lehet hagyni.Középen a macifejen van egy plusz levehető és bárhová máshová feltehető játékrész: Pl.: babakocsi,autósülés ...Ez kézbe is adható "rágcsának".
A középen látható nagy sárga rész illeg-billeg előre,hátra,élvezetes a babának,mert tudja ő is rángatni,mozgatni.A játék magassága oldalt a két piros gomb megnyomásával történik.Az gyermekeim imádták ezt a sokoldalúan és sokáig kihasználható Fisher Price játékot.
Méretei kicsi állásban:magassága 45 cm,szélessége 76 cm,mélysége 68 cm.
Maximális állásban magassága 55 cm,szélessége 76 cm és mélysége 68 cm.Összeszerelt állapotban küldöm,elemmel,3 db labdával együtt.

A vételár tartalmazza önnek az ingyenes házhoz szállítást az ország területén belül !

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.