Ár: 9 990 Ft
Helység: Pécs
Kategória: Asztal, szék, etetőszék

Eladó egy óvodás korú gyermeknek való fa tanuló asztal,hozzávaló fa székkel.

Eladó egy fém kereten fa tetejű,kicsi méretű gyermek asztal,amelynek a teteje német nyelvű betűkkel és számokkal van tele írva:ABC feilratos betűkkel,tehát már egy iskolára készülő gyermek is tud tanulni róla.Maga az asztal használható már egy 2 év körüli gyermeknek is rajzolás céljából,de nyilván egy magasabb székkel.Nekünk még most is jó lenne-első osztályos a kislányom-,de kapott egy nagy rózsaszín íróasztalt ,így ezt eladnánk, Én nagyon szerettem és mind a három gyermekem ezen tanult meg rajzolni és írni.Az asztalon oldalt van egy táska tartó fogas rész,akasztó.Alul dupla fém szerkezetű,az én gyermekeim rendszerint ide tették a lábukat,lábtartónak használták.Az asztal tetején ki van hagyva a kivehető tolltartó helye,azt lehet ki és betenni a helyére,bár mi egyszerűen csak benne hagytuk,mert úgy volt célszerű használni.
Méretek:magassága 50 cm,az írófelület 60x40 cm-es.

Három gyermek használta a kicsi asztalt,de viszonylag jó állapotban van,néhol már kopottas a felirat,de mivel ez fából van,az írások pedig festettek rajta,szerintem ez így megfelelő állapot.

Eladó egy fából készült kisgyermeknek való faszék,a tetején puha bársonyos huzattal.

A szék váza fából készült,a huzata pedig puha bársonyos tapintású textil huzat.Ez már nem az eredeti huzata,hanem újra lett huzattatva,mert eredetileg lemosható neylon huzata volt.
A szék eredetileg asztal+szék=etetőszék funkcióban volt,a többszörös költözködés során már csak a faszék maradt meg.Mivel a gyermekeim szerették ezt,úgy döntöttünk,hogy kapn új huzatot és mivel már csak székként kívántuk használni,ezért kapott textil huzatot.Szerintem jó döntés volt,mert puha,meleg és esztétikus is.A használat során néhol már koszosodik,de tisztítható.

Méretei:-magassága 62 cm
-szélessége 36 cm
-ülőrész szélessége 30 cm
-ülőrész mélysége 26 cm
-háttámla szélessége 30 cm
-háttámla magassága 36 cm
-ülőrész a földtől 27 cm-re van

Mi szeretjük a természetes anyagokat,ezért is ajánlom azon szülők figyelmébe,akik előnybe részesítik az ilyen jellegű anyagokat.

Az asztal és a szék lehetőség szerint együtt eladó,de természetesen külön-külön is meglehet venni őket,ha igény van rá.

A vételár tartalmazza önnek az ingyenes házhoz szállítás díját az ország területén belül,mindkét termékre !

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.