(Hirdetés azonosító: 83483302) Hirdetés kezelése »
7 db
Ár: 4 050  Ft Ár: 4 150  Ft Ár: 4 100  Ft Ár: 5 000  Ft Ár: 3 850  Ft Ár: 3 550  Ft Ár: 3 700  Ft Ár: 3 750  Ft Ár: 4 100  Ft Ár: 3 800  Ft

Tulajdonságok

Helység: Pécs
Kategória: Könyv
Állapot: új
Típus: Utazás
Borító: Keménytáblás
Nyelv: Magyar

Leírás

Időjárás - Erdőségek - Gleccserek - Hegyek - Sivatagok - Folyók - Óceánok - Vulkánok
2004-ben kiadott, 520 oldalas, kemény táblás, kitűnő állapotban lévő könyv
"A szemet gyönyörködtető, gazdagon illusztrált album népszerűen, tudományos alapossággal mutatja be bolygónk szépségét, nyers erejét és a felszín legkülönlegesebb formáit. Felfedező utunk mélytengeri kanyonok, élettől duzzadó esőerdők, szikrázó jégsapkák között vezet a Föld mélyéből egészen a világűrig.
- Varázslatos fotók: Különleges fotók és szakmailag pontos, közérthető magyarázatok teszik páratlanná a Föld legszebb tájainak legfrissebb tárházát. A tikkasztó Atacama-sivatagtól a heves működésű Etnáig, a Nílustól a végtelen óceánokig minden tájat megismerhet a világra nyitott olvasó.
- Földi tájak képeskönyve: A könyv gerincét bolygónk legcsodálatosabb jelenségeit, tájait katalógusszerűen felfűző, érdekességekkel tarkított leírások adják. A szárazföldek, a tengerek és a légkör legjellegzetesebb formáinak ismertetőit bőséges illusztráció és részletes térképanyag teszi szemléletessé, így minden helyszín és jelenség azonnal elhelyezhető a glóbuszon.
- Impozáns illusztrációk: A fényképminőségű digitális modellek és az olvasmányos magyarázatok segítségével könnyen megérthetjük a természeti folyamatokat. A könyv egyszerűen tisztázza, hogyan keletkezett a Föld, miként épülnek a korallzátonyok, és milyen összefüggések idézik elő az éghajlatváltozást.
A világos, szerteágazó, friss ismeretanyagával megbízható kézikönyvként is használható kötet példátlan alapossággal mutatja be állandóan változó bolygónk minden szegletét."
Feladás dátuma: szeptember 6. 17:32.
Nyomtatás

Térkép

Cím: Baranya
>
Pécs

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.