(Hirdetésazonosító: 70944596) Hirdetés kezelése »
10 db
Ár: 9 030  Ft Ár: 9 546  Ft Ár: 9 804  Ft Ár: 10 320  Ft Ár: 12 990  Ft Ár: 10 449  Ft Ár: 10 191  Ft Ár: 10 191  Ft Ár: 10 707  Ft Ár: 10 191  Ft

Tulajdonságok

Helység: Pécs
Kategória: Egyéb játékok

Leírás

Eladó egy fából készült,házikó formájú,gyerek játékok tárolására alkalmas nagyméretű faház.

a formája házikó és a teteje lehajtható az egyik irányba,ilyenkor lehet belepakolni a gyerek játékokat.Természetesen más tárgy tárolására is alkalmas,de mi gyerekjáték tárolónak vásároltuk meg és annak is használtuk.
Lakásban volt használva,de igény szerint lehet szabadban is tárolni vagy fészerben,mert kiválóan lehet a kisebb ill. közepes méretű gyermek játékokat benne tárolni.
Az anyaga fa ill. a ház tetején,mindkét oldalt parafatábla található,ide tudtak rajzolni az én gyermekeim is.Ez vizes szivaccsal letörölhető,olyan,mint az iskolatábla.
Ha kinyitjuk a ház tetejét,akkor a belsejében is van egy parafa rész,oda is lehet rajzolni,írni krétával.A szállítás folyamán valószínű,hogy el fognak mozdulni a parafabetétek,de azokat kézzel vissza lehet tenni a helyükre.
A ház alaprajza kocka,de nyilván mikor kinyitjuk a tetőt,akkor dupla helyet igényel,mivel a tetőn megáll a házrész.
A fatároló mindkét oldalán gyári hordozófülek vannak,melyek anyaga spárga szerű,de jó vastag anyag.Evvel lehet megemelve odébb vinni a házat.
Méretek:-a fatároló magassága 73 cm
-fatároló szélessége 45x45 cm
-maga a belső tárolófelület 45x45 cm-es
-a belső tárolófelület mélysége 34 cm
-a rajzolható palatábla felülete 34x42 cm-es

Ajánlani tudom azon szülők figyelmébe,akik előnyben részesítik a természetes anyagú játékokat és ahhoz ill. más egyéb tárolásához is kiváló ez a kettős funkciójú fatároló.

A vételár tartalmazza önnek az ingyenes házhoz szállítás díját az ország területén belül !
Feladás dátuma: október 8. 09:14.
Nyomtatás

Mai hitelajánlat(x)

Térkép

Cím: Baranya
>
Pécs

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.