jofogas placeholder
Helység: Pécs
Kategória: Egyéb

Pályafutásunk alatt több tucat épület bontottunk már el ügyfeleink legnagyobb elégedettségére. Bontottunk már családi háztól kezdve nagy ipari épületeken át mindenfélét. Mindig a feladatnak megfelelő eszközparkkal, kizárólag képzett szakemberekkel dolgozunk, akik biztonságosan, gyorsan és precízen dolgoznak. A bontás során keletkezett értékes, újrahasznosítható anyagokat értékesítjük, hogy minél költséghatékonyabb legyen a bontás.

családi ház bontása téglaház, vályogház
kisebb építmény bontása garázs, fészer, melléképület
gazdasági épület bontása csarnok, tározó, pala, fémszerkezetű épületek
ipari épület bontása gyár, raktár, több emeletes épület, vasbeton épületek
útbontás betonút, aszfaltút bontása, beton darálása és újrahasznosítása
műtárgy bontásbeton darálás

Bontás árak:
Minden bontás egyedi. Ahhoz, hogy árajánlatot tudjunk adni, először látnunk kell a helyszínt, készíteni kell egy bontási tervet. Az épület/építmény méretétől, elhelyezkedésétől, környezetétől, építési anyagoktól függően más és más eszközökre és erőforrásokra van szükség. Egy családi ház bontása más technikát és stratégiát kíván, mint egy ipari épület bontása. Vannak helyzetek, amikor kézi bontást alkalmazunk, van amikor gépi bontás célszerű, illetve sokszor vegyes bontással tudjuk elérni a kívánt célt. A bontás megkezdése előtt azt is fel kell mérni, hogy milyen anyagokat lehet hasznosítani. Igény szerint az újrahasznosítható anyagok értékesítéséről gondoskodunk, ezzel csökkentve az ön kiadásait.
Tisztelettel: Péter

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.