(Hirdetésazonosító: 79987154) Hirdetés kezelése »
5 db

Tulajdonságok

Helység: Kalocsa
Kategória: Kutya

Leírás

Szerető felelőség teljes gazdik jelentkezésést várjuk a képeken látható tacskó kiskutyáinknak. Jelenleg 10 hetesek koruknak megfelelő oltással chippel törzskönyvvel adásvételi szerződéssel számlával igény szerint útlevélel.
Ezeken felül vállaljuk a kiskutya felkészítését külföldi utazásra.
Tenyészetünk minőségi Susa termék családdban részesül. Így a kölykök a szellemi és fizikai fejlődésükhöz a legjobb táplálást kapják.
Jól szocializált mivel családban kisgyermekek mellett nevelkednek szobatisztaságra előneveltek. Szülők törzskönyvesek a fajta kiválóságai,tenyészemlével rendelkeznek több nemzetközi és hazai kiállítások győztesei. Ezek a kutyus hibátlanok mivel szüleiktől örökölték gyönyörű külső és kiegyensúlyozott belső tulajdonságaikat. A szülők a helyszínen megtekinthetők.
Szállításban tudunk segíteni!
Feladás dátuma: augusztus 10. 18:27.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.