(Hirdetésazonosító: 78521170) Hirdetés kezelése »
Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető Ingyen elvihető

Tulajdonságok

Helység: Balotaszállás
Kategória: Kutya

Leírás

Bella vagyok 7 hónapos staffordshire terrier kutyus. Sajnos a gazdimnak meg kell válnia tőlem es új gazdit találnia családi okok miatt amit nem szívesen tesz!!
Amit tudni lehet rólam : barátságos vagyok, nagyon szeretek játszani , az udvarba szaladgálni vagy sétálni , szeretem ha labdáznak velem , a cicákkal kijövök bár mikor elkezdek velük játszani elszaladnak
Szeretem mikor a gazdim megszeretget es új dolgokra tanít amit ha jol csinálok jutalom falatot kapok es megdicsérnek! Oltást már kaptam chippem meg nincs ! Amiket most kell kapnom azokat a gazdim intézi !
A gazdim nagyon szeret engem ezért csakis olyan helyre szeretne adni ahol szeretnek es jo helyem lenne !
Kérlek titeket segítsetek neki hogy jo es megbízható helyre tudjon adni ahol tudja hogy szeretnek es nem idegeskedik es néha persze meglátogathat!
Feladás dátuma: április 15. 09:47.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.