(Hirdetésazonosító: 65128674) Hirdetés kezelése »
6 db
Ár: 32 800  Ft Ár: 30 400  Ft Ár: 28 000  Ft Ár: 32 000  Ft Ár: 40 000  Ft Ár: 32 000  Ft Ár: 31 600  Ft Ár: 30 800  Ft Ár: 32 800  Ft Ár: 28 800  Ft
- 20 %
Egyedi ajánlat!
Céges

Tulajdonságok

Országos
Helység: Kecskemét
Kategória: Kutya

Leírás

Ha igazán egy család barát, de a területét meg kiválóan őrző kutyatársat keres, akkor ezt a fajta kutyát ajánlom. Romániában Bukovinai területén tenyésztették ki medvék, hiúzok, farkasok ellen, hogy megvédjék a jószágokat, családokat. Évekig keresgéltem, hogy milyen fajtát is tartsak a tanyánkon a jószágok és az ott lakó család megvédésére. Kiváló választás volt. Nagy testű, agilis és rettentő okos kutyák..Kiskutyák február 27-én születtek és 7 hetes kortól lehet őket elvinni.. Barátságosak a családban, jól kezelhetőek, tanulékonyak és komoly tekintélyt parancsolóak az idegenekkel szemben. Nincs beltenyészet Magyarországon. Apa "Csángó" Bukovina területéről való, ott született. Anya " Route " itt született Magyarországon. Neki érdekessége, hogy az apja egy hatalmas bukovinai törzskönyvezett kan ( képen a nagy fehér színű ), az anyja meg egy közép ázsiai szuka. Nos ezt a két fajtát engedték össze Romániában egy új fajta kitenyésztésére, melynek neve a Corb ( Holló). Fentieket leírva, így az apa a kölyköknek fajta tiszta Romániából származó bukovinai kan kutyám a Csángó, a kölykök anyja pedig egy törzskönyvezett bukovinai kan és egy közép ázsiai szuka párosításból született hatalmas szuka kutyám. Az alomban 10 született, de csak 8 kiskutya maradt meg. Ebből 2 fehér alapon fekete foltokkal és 6 kutyus pedig fekete alapon minimális fehér jegyekkel. Tavaly már született ebből a párosításból 7 kölyök és a gazdik nagyon elégedettek voltak velük. Minden időjárást kiválóan tűrnek, szinte 24 órában csak dolgoznak. A munkaterületükön kívül jámbor ebek, de ha a területükön belül vannak és tudják, hogy azt őrizni kell, akkor betolakodók rettegjetek. Ha többet szeretne erről a fajta kutyáról megtudni, kérem hívjon fel. 0036302392409.
Ui: Haszonállatot is beszámolok, cserélhetünk. Érdekel birka, bikaborjú. Szálas takarmány is érdekelne széna, lucerna.
Feladás dátuma: április 21. 08:25.
Nyomtatás

Térkép

Kapcsolatfelvétel

Minden esetben alaposan tájékozódj a megvásárolni kívánt állat tartási körülményeiről, valamint az egészségi állapotáról!Vásárláskor kérj számlát, írjatok szerződést, illetve kérd el az állat papírjait, szükség esetén a tartási engedélyhez kellő okiratokat!Probléma felmerülése esetén jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak, illetve fordulj a hatóságokhoz vagy az állatvédő szervezetekhez!

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.