Helység: Keszthely
Kategória: Üzlet-Cég, Keres

A PTE-KTK Pénzügy és Számvitel - BA szakán 2010-ben végeztem. Tanulmányaimat azonban betegség miatt nem tudtam folytatni. Viszont ezt követően is folytattam a befektetési terület kutatását.

Kidolgoztam egy részvény portfólió kiválasztási és kereskedési rendszert, amelyhez tőkét keresek. A rendszer tartalmazza mind a fundamentális, mind a technikai elemzés eszköztárát.

A fókuszált befektetési portfólió magában foglal hosszú és rövid távú szemléletet, mindvégig szem előtt tartva az érték alapú filozófiát!

Az elmúlt két év szimulációja alapján a fókusz portfólió eredménye:
Optimális komplex portfólió, 10MFt/36500usd <; évi ~20% hozam, ajánlott időtáv min. 5-10 év
Osztott részportfólió, 3MFt/11000usd <; évi ~30% hozam, ajánlott időtáv min. 1-3év
Részportfolió, 3MFt/11000usd <; évi ~ 40% hozam, ajánlott időtáv min. 1-3 év

A fenti hozamok a múltban elért eredményeket mutatják, amelyek nem jelentenek garanciát a jövőbeli hozamokra. A fenti hozamok bruttó számok, viszont nem tartalmazzák az esetlegesen kapott osztalékot sem.

A piaci körülmények változhatnak, így az adott portfólió struktúrája is változhat, ami hatással lehet a becsült hozamra.
A várható hozamok emelkedésével a portfólió kockázata is magasabb.
Speciális, negatív piaci körülmények esetén a tőkeveszteség kockázata becslésem alapján 10% alatti, amennyiben a befektető részéről nincs időkorlát úgy 1% alatti.

A tőke befektetésére legalább kétféle megvalósítási lehetőség adott.
A devizaárfolyam változás kockázata a rendszeren belül fedezeti ügylettel eliminálható.

További részletek e-mailen: safifxx@freemail.hu

Tisztelettel,
Sáfár József

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.