Ár: 20 000 Ft
Helység: Sorokpolány
Kategória: Konyhabútor

Felújításból kimaradt konyhaszekrény alsó sarokelem kihúzható, kiforgatható polcai eladók. Soha nem volt használva, eredeti csomagolásban van, csak a fotók miatt bontottam ki.

Segít a sarokban lévő tér maximális kihasználásában, így a 2 polcos, kihúzható forgóelemnek köszönhetően könnyen átlátható és hozzáférhető a szekrény tartalma.
Az áthelyezhető polcnak köszönhetően igény szerint alakítható tárolás.
Illik a sarok alsószekrénybe, akár jobbra, akár balra nyíló ajtókkal.

2 csomag van eladó. Az ár 1 csomagra (benne 2 polc, vázszerkezet, szereléshez szükséges csavarok) vonatkozik.

A papírjában csak a beszerelési útmutató van, semmi méretre vonatkozó információt nem tartalmaz. A dobozon az szerepel, hogy 120cm. A polc 99cm hosszú, az ív sugara 49cm. Ezek alapján szerintem 120cm-es szekrénybe való.

A telefonos (+36707081263) kapcsolatfelvételt javaslom, mert az üzenetek néha csak napok múltán érkeznek meg. Ha mégis inkább írnál, kérlek, ezt a címet használd: fazekasvik@gmail.com.

Az árakat úgy alakítom ki, hogy ne kelljen alkudozni. Kérlek, akkor jelentkezz, ha ez neked is megfelel!

Képek szerint.

Köszönöm, hogy benéztél! Üdv: fazekasviki

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.