Ár: 15 990 Ft
Helység: Kemecse
Kategória: Babajáték

A Fisher-Price: Kutyusos kisvonat egy nagyszerű interaktív játék kisbabád számára, aminek köszönhetően jelentős mértékben hozzájárulhatsz ahhoz, hogy gyermeked mindig megkapja a fejlődéséhez szükséges legfontosabb ingereket méghozzá mindig a korának megfelelő szinten.

Az intelligens játék három fokozatban, szinte a kezdetektől képes elkísérni a gyermeket akár 2-3 éves koráig is, ezáltal az első szinten amely 6 hónapos kortól ajánlott a felfedezés kerül a középpontba, így a kisvonattal a legalapvetőbb és legegyszerűbb hangok, valamint szavak segítik a játékot, valamint a tanulást, ezzel előremozdítva a koncentrációt, az első beszédhangok megtanulását, miközben fejleszti a mozgást és a motorikus képességeket is.

A kisvonattal a második szinten 12 hónapos kortól a bátorítás kerül a középpontba, vagyis az intelligens játékszer kérdésekkel és egyszerűbb utasításokkal próbálja meg arra ösztönözni a babát, hogy próbálja mielőbb megoldani azokat a feladatokat, amelyeket az ő korában már tudni kell.

A harmadik szint 18 hónapos kortól kerül előtérbe, és azt kívánja elősegíteni, hogy a gyermek egyre összetettebb és jelentősebb képzelőerővel rendelkezzen, így szerepjátékok által elhiteti vele, hogy szerepeket játszik, ezzel elősegítve olyan helyzeteket, amelyek kibillenthetik komfortzónájából, így a lustább babák fejlődése is könnyebben elindítható.

A Fisher-Price Kutyusos kisvonat ezen felül minden életkorban képes felhívni magára a figyelmet és interaktív játékra invitálni a kicsit, amit elősegít világító kéménye, számforgója, katicacsúszdája és a vagonokba beültethető kisállatok.
Háztól-Házig szolgáltatás + 2990 ft

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.