Ár: 8 990 Ft
Helység: Siófok
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Ismerd meg a Moszkvai Őrkutyát, nagyon kevés fajta rendelkezik szakmai leírással!
Megjelent!!!! Megjelent!!!! Megjelent!!!! Megjelent! !!!! Megjelent!!!!
Kaszáné Marika dr. Szinák János Kasza József MindenÜnk A Moszkvai Őrkutya című könyve. 264 oldalon, a közel háromszáz színes, pazar fotóval ellátott kötetből, az egyik legmutatósabb orosz fajtát, a moszkvai őrkutyát ismerhetik meg a fajta szerelmesei.
Bozsoki Harci Kennel tulajdonosai több mint 40 éve foglalkozunk nagytestű kutyák tenyésztésével. Ezen idő alatt elképesztő tapasztalatokra tettünk szert, melyet e könyvben kiválóan használunk fel.
Dr. Szinák János állatorvos, r. ezredes, igazságügyi szakértő, kinológus, számos kutyás könyv szerzője, éveken keresztül irányította a hazai bűnügyi kutyázást. Sokáig működött, mint küllem- és munkakutya bíró. E nagyszerű kis csapat hónapokon keresztül dolgozott azon, hogy a leghitelesebb és a leghasználhatóbb információhoz jusson az olvasó.
A szerzők bemutatják e népszerű kutya kialakításának történetét, viselkedési tulajdonságait, de útmutatást adnak a kölyökvásárláshoz, a tartáshoz, az ápoláshoz, a tenyésztéséhez, a nevelés és a kiképzés kezdeti lépéseihez, valamint a kiállítási tudnivalókhoz.
Azok is haszonnal forgathatják a könyvet, akik alaposabban szeretnék megismerni ezt a sokoldalú, különféle feladatokra képes, karakteres fajtát.
Megrendelhető: Kaszáné Marika 06 30 5526403 telefonszámon.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.