Ár: 500 Ft
Megye: Somogy
Kategória: Gyermek ruhák

EladÓ A KÉpen LÁthatÓ ING FelsŐ F&F.

SzÉp Állapotban.XS-Es MÉretben.

KÉrdÉsekre SzÍvesen VÁlaszolok.
KÉrem Tekintse MEG TovÁbbi TermÉkeimet Is,HÁt HA TalÁl Valamit AMIT Éppen Keres,Hiszen Folyamatosan TÖltÖm Fel A TermÉkeket Vegyesen Minden FÉlÉt.KÖszÖnÖm.Az EurÓpai UniÓ OrszÁgaira VonatkozÓan 2004.01.01.-Én Életbe LÉpett Új, A MagÁn AdÁs-VÉteli Jogokat SzabÁlyozÓ TÖrvÉny ÉrtelmÉben: Az Összes AukciÓra BocsÁtott TermÉk És/Vagy Áru AdÁsvÉtele SorÁn Az EladÓt Nem Terheli SemmifÉle Garancia , FelelŐssÉg , Vagy VisszavÉteli KÖtelezettsÉg A VevŐjÉvel Szemben. A VevŐ Ezt VÁsÁrlÁsÁval Elismeri És TudomÁsul Veszi.az itt feltüntetett leirás ,minden aukciómra érvényes!!!!

Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre.


AjÁnlhatsz Árat Is,HÁtha MEG Tudunk Egyezni.:)

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.