Üdvözlünk a Jófogáson!

Ingyenes apróhirdetés megyék szerint, tele jó fogásokkal.


A jófogás.hu egy internetes apróhirdetési oldal, ahol könnyen és ingyen tudsz eladni vagy vásárolni.

  • Vásárlóként csak ki kell választanod a megfelelő régiót és megtalálod a hirdetéseket lakásokról, gépjárművekről, állásokról, számitógépekről, antik tárgyakról, vagy bármilyen más termékről és szolgáltatásról, amely érdekel.
  • Eladóként könnyen és ingyen teheted közzé hirdetéseidet - regisztráció és fárasztó kattintgatás nélkül! Csak válaszd ki a régiót, majd a megfelelő kategóriát, és írd le az eladni szándékozott termék vagy szolgáltatásod tulajdonságait. Ilyen egyszerű! A potenciális vásárlók figyelmének felkeltése érdekében mindenképpen javasoljuk, hogy képeket is mellékelj, illetve feladás után oszd meg a hirdetésedet ismerőseiddel a Facebook-on, Twitter-en vagy Google Plussz-on: a hirdetési oldalon található gombok segítségével mindezt rendkívül könnyen megteheted.

Küldetésünk a legjobb minőségű hirdetések közzététele. Minden feladott hirdetést ellenőrzünk, hogy megfelel-e a hirdetési szabályzatunknak. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvasd el a hirdetésedet feladása előtt, hogy a lehető legjobb formában jelenhessen meg.


A jófogás.hu családjába tartozó külföldi apróhirdetési oldalak:

www.aggeliopolis.gr www.avito.ma www.blocket.se www.chotot.vn www.custojusto.pt www.donedeal.ie www.kapaza.be www.kufar.by www.leboncoin.fr www.mudah.my www.segundamano.com.mx www.subito.it www.soov.ee www.tori.fi www.tutti.ch www.vibbo.com www.willhaben.at www.yapo.cl www.Car4You.at www.Coches.net

A jófogás.hu családjába tartozó specializált hirdetési oldalak:

www.bytbil.com www.fotocasa.es www.infojobs.it www.infojobs.net


Szolgáltató neve: Schibsted Classified Media Hungary Kft.
Székhely: 1134, Budapest, Váci út 49. 3. em.
Szolgáltató elérhetősége - ügyfélszolgálat: ugyfelszolgalat@jofogas.hu
Nyilvántartó hatóság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Nyilvántartási szám: Cg. 01-09-926009
Szolgáltató adószáma: 14918618-2-41
Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: 05155-0001