Helység: Vecsés
Kategória: Szállítás / logisztika
Tapasztalat: 1-2 év tapasztalat
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

Új menetrend szerinti repteres járatainak a kiszolgálása érdekében, 25 éves magyar jelenlét után, a légi áru fuvarozás közúti ágában piacvezető Prevost Hungária Kft. bővíti gépjárműparkját! Itt a lehetőség hogy csatlakozz a kamionsofőrök elit klubjához! Kiemelkedő garantált keresetet biztosítunk. 21 napos turnus esetén legalább nettó 1500 Euró garantált bérezés! Modern Autók! Vecsési Indulás, Érkezés!
Feltételek:
- Érvényes C-E kategóriás jogosítvány
- Érvényes GKI, PÁV II vagy PÁV I es vizsga
- Érvényes ADR képesítés
- Legalább 1 éves nemzetközi gyakorlat
Amit kínálunk:
- 3/1 hetes turnusok
- Vecsési indulás érkezés, döntően kocsigazda rendszerben használt 480-as Renault T high és 460-as DAF XF-ekkel. - Heti pihenők többnyire a cég bécsi, frankfurti és párizsi telephelyein.
- Munkavégzés jellemző helye:
De, At, F, BE, H, It, Ro, ritkábban: CZ, SK, PL, nagyrészt reptérről reptérre.
- Full extrás, 1,5 éves átlag életkorú Euro 6 járműpark, nagyrészt dobozos és hűtős félpótkocsik plató-görgősorral. Automatizált fel-lerakodás, a létező legtisztább és legkönnyebb árukezelési feltételek.

- Teljes körű magyar nyelvű asszisztencia, (non-stop diszpécseri és műszaki szolgálat)
- Folyamatos képzés, tréningezés, szakmai fejlődési, irányváltási lehetőség
- Kiemelkedő kereseti lehetőséget biztosítunk: minimum nettó 1500 euró / 21 nap a referencia, ami a jelenlegi 240 fős sofőr állomány esetében már működő gyakorlat, nem ígéret.
Ami még fontosabb: vecsési beosztás és vezénylés, nem a nyugati cégekre jellemző lekezelő magatartás, alacsonyabb rendűnek tekintés, hanem igazi, érvényes segítség úgy a munkavégzés kapcsán, mint a kint eltöltendő pihenőidők alatt.

További információk a 0630-3000-386 os telefonszámon munkanapokon 9-17 óra között.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.