Helység: Budaörs
Kategória: Szállítás, költöztetés

Sokéves tapasztalattal, Garanciával , a hét bármely napján! Igény szerint rakodókkal vagy csak sofőrrel is vállalunk költöztetést 3,5 tonnáig.

Vállaljuk költöztetési munkák részleges, vagy teljes körű végrehajtását. A költözés, a család életében az egyik legnagyobb felfordulással járó feladat. Cégünk abban segít önnek, hogy ez ne így legyen. Szakértelmünk, kollégáink többéves tapasztalata garantálja a minél gyorsabb, precíz, sérülésmentes szállítást. A költöztetés egy bizalmi szolgáltatás, senki sem enged szívesen idegeneket a lakásába, főleg a személyes ingóságai, bútorai közelébe. Költözését megszervezzük, annak minden pillanatát kézben tartjuk. A diszkréció és a megbízhatóság alapfeltétel nálunk, ennek szellemében hajtjuk végre a magán és céges megbízásokat is.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.