Ár: 100 000 Ft
Helység: Biatorbágy
Kategória: Műszaki, elektronikai alkatrészek

Korrekt áron eladó egy kifogástalan állapotban lévő,legújabb fejlesztésű,alig néhány hónapig használt,"átszemélyesíthető" SAM4S (koreai) elektronikus pénztárgép minden kiegészítőjével,magyar dokumentációval,eredeti dobozában.
Jellemzői:Kezelése nagyon hamar elsajátítható,sok szöveges és video anyag található az interneten a készülékhez. A pénztárgép szoftverfrissítéssel teljesíteni fogja a 2016.10.01-től pénztárgép használatára kötelezett vállalkozások számára előírtakat.
Kijelzője: a magyar ABC betűinek a kezelésére képes kijelzőkkel rendelkezik,inaktív időszakban reklámszöveg futtatható a kijelzőn.

Billentyűzete: strapabíró beépített nyomógombok (nem kopik le a felirat,mert a gomb alatt található!)

Nyomtató: közvetlen hőnyomtatás 57,5 mm széles tekercsekre, egyszerűsített papírbefűzéssel (csak be kell helyezni az új szalagot,rázárni a nyomtató fedelét és már ismét nyomtathat a készülék)

Csatlakoztatási lehetőségek: számítógép, vonalkódolvasó, bankkártya leolvasó, USB az AEE mentéshez,fióknyitási lehetőséggel.

Gyűjtők árucikkek és azonosítók száma: akár 1200 árucikk, 8 gyűjtő és 30 külön azonosítható eladó.
Méretei: szélesség: 285 mm, mélység: 215 mm, magasság: 125 mm, tömege: 1,40 kg Garancia már nincs.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.