Ár: 850 Ft
Helység: Sóskút
Kategória: Szakkönyv, kézikönyv

Ha modern, technokrata korunkat egyetlen szóval akarjuk jellemezni, ez a szó a gyorsulás. Rohanva élünk. Számítógépeink, mozifilmjeink, szexuális életünk, imáink minden sebesebb ma, mint korábban volt. És minél jobban telezsúfoljuk életünket idomegtakarító eszközökkel és módszerekkel, annál hajszoltabbnak érezzük magunkat.Ebben a könyvben James Gleick nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy utánajárjon és kiderítse, milyen körülmények között él az emberiség ma, az ezredforduló idején. Meglepő utazásra visz bennünket: egy háború hadszintereire, amelynek dúlásáról jószerivel nem is volt tudomásunk, és arról sem, hogy a csatákban mi küzdünk. Elvezet bennünket az Időigazgatóságra, a türelmünk húrját végsőkig feszítő orvosi várószobákba, filmstúdiókba, ahol keményen próbára teszik felfogóképességünk sebességtűrését, és repülésirányító központokba, ahol új értelmet kap számunkra a mondás: szorít az idő.

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.