Ingyen elvihető
Ár: Ingyen elvihető
Helység: Tárnok
Kategória: Kutya

Tücsök bácsi - 10 év körüli vizsla mix kan

Tücsök bácsit korábbi tulajdonosai hagyták hátra költözésükkor, altatás várt volna rá, ha nem lépünk közbe és vesszük a gondozásunkba.

A kennelsoron került elhelyezésre, amennyire tudjuk korábban is kennelben élt, nem sok jó emlék fűzhette hozzá, az emberi közeledésre bizonytalanul reagált. Mostanra ez már sokat változott, de dolgoznunk kell még azon, hogy teljesen megbízzon bennünk. Vannak még bizonytalan pillanatai, de szerencsére ezek egyre ritkábban és rövidebbek, viselkedéséhez az is hozzájárul, hogy az egészségügyi állapota nem kielégítő. Több vizsgálaton is átesett már, amennyire csak tudjuk, szeretnénk felerősíteni a kisöreget és megszüntetni a fájdalmait.

Tücsök Bácsi nagyon szerethető figura, mindent lelkesen és élvezettel csinál, ahogy a fizikai állapota, úgy a személyisége is dinamikusan fejlődik. Vannak jobb és rosszabb napjai, amikor fájdalmai a viselkedésére is kihatnak, ezen igyekszünk segíteni, egy ideiglenes vagy végleges család is sokat segítene ennek előrelendítésében.

Örökbefogadással kapcsolatban:
magyarvizslasos@gmail.com

A Jófogás nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért

Hasznos tippek

  • A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz, vagy Háztól-Házig szolgáltatással rendelsz az oldalon keresztül.
  • Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket!
  • Mindig nyilvános helyet válassz, ha személyesen találkozol az eladóval! Erre tökéletes megoldás lehet, ha Budapesten történik az adás-vétel, például a Jófogás Találkozási Pont
  • Érdeklődj, hogy megvan-e még az eredeti számla, garanciajegy, vagy doboz a kiválasztott termékhez!
  • Ha feltehetően fordítóprogrammal megírt eladói választ kapsz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben az oldalunk böngészése során bármely hirdetésünkkel kapcsolatban problémát tapasztalsz, kérjük tekintsd meg ügyfélszolgálatunk menüpontját, ahol összegyűjtöttük számodra a leggyakrabban feltett kérdésekre készített válaszainkat, valamint kapcsolatba léphetsz munkatársainkkal is.

Kapcsolatfelvétel

Üzenet küldéshez jelentkezz be vagy regisztrálj az oldalon.