Bezár
Az március 31-ével beolvadt a Jófogásba!
Az ott található hirdetések többsége a Jófogás.hu-n él tovább!
Böngésszen Ön is kategória és régió szerint, és találja meg a legjobb fogásokat! Kérdése van? Kattintson ide!
#main_content { width: 985px !important; margin-right: 0 !important; } #mainer_content { position: relative; width: 985px !important; } #right_column { display: none; }

Kistarcsai ház eladó a városközpontban

Céges hirdetés
Hirdető Kapás Károly. Feladás dátuma április 24. 07:22. Hirdetés kezelése
Ár:
29 900 000 Ft
Helység: Kistarcsa
Kategória: Ház
Szobák száma: >4
Méret: 210 m²

Az Örs vezér tértől 20-25 percre kistarcsai ház eladó! 560 nm-es telken, két (esetleg három) generáció együttélésére is alkalmas, két lakásból álló, 240 nm-es, jó állapotú otthon. Az eredeti épület, amely 1930-ban, jó talajra, minőségi téglából épült, kifogástalan, száraz, korhű megjelenésű kistarcsai ház. Vastag falú, 70 nm alapterületű, kettő és fél szobás, tágas, 3 m belmagasságú, napsütötte helyiségekből áll. Fűtése egyedi, takarékos gázkonvektor. A szobákban a festett fűrészporos tapétás falak mellett több generációt kiszolgáló hagyományos tölgyfa parkettát találunk, a konyhában, az étkezőben, a fürdőben és az előszobában is könnyen tisztán tarthatók a falak és a padlóburkolatok. A ház szemeit fából készült redőnyökkel árnyékolhatjuk.
1993-ban a már meglévő épülethez építették hozzá a nagyobbik, külsőleg dryvit-tal szigetelt, cseréptetős, beépített tetőterű házat. Alul, a szuterén szinten külön, külső lejárattal egy 50 nm-es, porszáraz pince és a ház fűtését biztosító gázkazán kapott helyet. A fogadó szinten hatalmas, kerttel összekötött étkezős konyhát, előszobát, fürdőszobát, hálószobát és egy külön illemhelyet találunk. A jó kiosztású, tömör fából és acél zártszelvényből készített masszív lépcsőn könnyedén feljuthatunk a tetőtérbe, vagy a lépcsőfordulóról egy ajtón át közvetlenül a padlásra. A lépcső tetejére érve egy társalgószerű előtérben találjuk magunkat. Innen nyílnak a szobák, a praktikus, mindent elnyelő garderobe és a fürdőszoba. A három emeleti szoba közül kettő külön bejáratú. A legnagyobbikból kimehetünk hűsölni a teraszra, vagy akár ott fogyaszthatjuk el ételünket, italunkat.
2009-ben a nagy házban redőnyös, műanyag külső nyílászárók kerültek beépítésre, kicserélték a vizesblokkokat és a padlóburkolatokat. Nagyon szépek az új, tömör fa beltéri ajtók is. Az intim, hangulatos kert a szabadban még két kis tárolónak, egy veremnek és egy önálló garázsnak biztosít helyet. A garázshoz vezető gyeprácskő úton még egy másik gépkocsi is parkolhat a robosztus acélkerítés által védett területen belül.
Érdemes megvásárolni ezt a kistarcsai házat! Déli tájolása, jó állapota, központi fekvése, Budapesthez és néhány bevásárló központhoz való közelsége, valamint a kitűnő közlekedés miatt a legjobb szívvel ajánlom Önnek! Kérem hívjon, hogy egyeztethessek egy megtekintési időpontot!
Kapcsolat a hirdetővel

#
Mutasd!
  • Soha ne fizessen előre az eladónak, ha nem ismeri.
  • Még ha az eladó fel is fedi személyes adatait vagy bankszámlaszámát, ez nem védi meg attól, hogy becsapják.
  • Ha lehetséges, kérje el az eredeti számlát, és kérjen egy írásos nyugtát a vásárlásról.
  • Ha az eladóval találkozik, ezt nyilvános helyen tegye.
  • Az üzenet elküldésével elfogadja Felhasználói szabalyzatunkat.
A Jófogás.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért.
Kapcsolat a hirdetővel
Ár: 29 900 000 Ft
Kapcsolat a hirdetővel
Kapcsolat a hirdetővel
Kapcsolat a hirdetővel
#
Mutasd!


első oldal előző 1 2 3 4 következő utolsó oldal